| Raainbow a întrebat:

Sall in orice clipa poate sa ma invite prietenul meu la prima intilnire el doreste ft sa ma vada este zodia Leului si as vrea sa aflu cum sa ma comport cu el ce iubeste aceasta zodie as vrea sa aflu totul help me please pupic dulce si desigur Fundaa

Răspuns Câştigător
| roxkiss a răspuns:

Salut baiatul de care imi place si ii plac probabil si eu lui tot e leu am cit asta despre ei
Pentru barbatul Leu, dragostea este motorul Cosmosului. La el, dragostea trebuie sa fie mare, spectaculoasa si dramatica, ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioara.

Barbatul Leu adora dragostea si adora sa fie îndragostit. Amant înflacarat, foarte atasat de o anumita calitate erotica si estetica a relatiei sexuale, el se daruieste cu totul, sau, mai bine zis, se "împrumuta total" în fiecare relatie. Barbatul Leu iubeste cu stil si fara inhibitii si are talentul special de a învalui povestea sa de dragoste într-o aura de magie. Daca tu esti aleasa, te va trata ca pe ca o zeita si în mod sigur te va face sa uiti ca mai exista si alti barbati pe pamânt.

Barbatul Leu este romantic si generos, iar una dintre modalitatile prin care-si demonstreaza generozitatea este de a-si coplesi iubita cu daruri. Iar aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolata, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obtinut.

Superbului si generosului domn Leu îi place sa-si protejeze partenera, va lupta pentru ea, va risca pentru ea, ca în povestile cavaleresti. În schimb, aceasta trebuie sa-i arate o loialitate neconditionata si o admiratie inalterabila si sa faca în asa fel încât ceilalti barbati sa-l invidieze ca are la brat o femeie atat de stilata, de frumoasa si de eleganta. Pe scurt, el cere de la partenera lui sa fie demna de prestigiul sau.
Încearca sa arati cât mai impresionant posibil, dar cu clasa si cu bun gust. Adopta o atitudine mândra dar delicata - barbatul Leu nici macar nu va observa o femeie cu umerii adusi si va fi dezgustat daca te porti ca un soldatoi. Scânteiaza-l cu un zâmbet exuberant si întreaba-l cu entuziasm despre subiectul lui favorit (el însusi!), lasându-ti o secunda mâna sa zaboveasca pe pieptul lui, în dreptul inimii, sau pe spatele lui, între zona omoplatilor si mijloc. Spune-i ca n-ai mai cunoscut pe nimeni ca el si nu încerca sa-l îndepartezi de mijlocul scenei.

Daca vrei sa faci apel la cavalerismul recunoscut al d-lui Leu, adopta atitudinea unei printese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie. Fii loiala sub toate aspectele, nu-i trezi gelozia si nu-l trada! Îl vei rani pe vecie si îl vei înfuria teribil, iar furiile d-lui Leu, desi de scurta durata, pot fi devastatoare.

Daca ai reusit sa-l cuceresti, va trebui sa-ti pastrezi, ba chiar sa-ti sporesti farmecul, pentru a-l putea pastra pe barbatul Leu. Îl vei pierde cu siguranta daca te vei îngrasa, vei purta tricouri ieftine, vei dormi în pijama, vei mirosi a prajeala sau vei umbla cu lacul de unghii sarit. Daca la un moment dat ajungeti la o divergenta de opinii, evita confruntarea directa printr-o vorba de duh. Nu-l contrazice si sustine-ti punctele de vedere cu mult tact.

Pune-ti în lumina calitatile si realizarie în asa fel încât sa nu aiba nici un moment senzatia ca ai vrea sa intri în competitie cu el sau sa-i devii rivala. Si, chiar când lupti, lupta drept si respecta-i mândria. Trateaza-l ca pe un rege, dar nu-l lasa sa uite ca si tu esti o regina!
dar nu tot e adevarat, le place sa fie in cetrul atentiei sa fie regi)))

6 răspunsuri:
| Raainbow explică:

Ce iubeste din vestimentatie si restul laughing)

| monikkk a răspuns:

Http://www.horoscopurania.ro/horoscop-leu Citeste la: da si nu pentru o relatie cu leul, compatibilitati etc... sper ca te-am ajutat :*

| PurpleAddict a răspuns:

Http://www.eastrolog.ro/seductie/leu.php
gasesti aici si compatibilitatea, caracteristicile, etc. :)
Sper ca te-am ajutat! Fundita? :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Uite un site, unde poti da un test de compatibilitate cu aceasta zodie(sa vezi daca va potriviti)http://www.clopotel.ro/......leul-11690 si apesi pe "incepe testul". Apoi raspunzi la intrebari. Dupa aceea, daca te potrivesti cu leul, poti sa vezi ce scrie pe acest site despre zodia asta:http://www.eastrolog.ro/seductie/leu.php.Dupa ce citesti ce scrie acolo, poti sa dai pe butonul Cum seduci barbatul leu.Este la sfarsitul acelor randuri despre barbatul leu.Bafta la intalnire! Sper ca te-am ajutat!:-*P.S.:Si eu sunt indragosttia de cineva din zodia leu...:x

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand cum e prietenul tau cand nu ati fost la nicio intalnire?

In al doilea rand ce legatura are zodia cu ce ii place lui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda.Ce a scris cel care a primti funda e copiat de pe site-ul pe acre ti l-am dat eu! Mie trebuia sa-mi dai fundita!:@waiting