anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall la toata lumea, sunt baiat am 16 ani si sunt foarte timid si rusinos si nu stiu ce sa fac...cum pot sa scap din starea asta? nici cu colegii de clasa nu prea vorbersc.prieteni nu mai am.

7 răspunsuri:
| dragutza a răspuns:

Intalneste-te cu mine si te rezolv! glumeam! stiu cum e, si eu sunt cateodata asa mai ales cand baiatul visurilor mele vorbeste cu mine... ce e defacut? pai sa vedem, sincer nu prea poti sa schimbi asta, stiu ce spun pentru ca asa sunt si eu! daca te-ai schimba nu ai mai fii tu! si nu este chiar asa de rau, adica pana cand te indragostesti de o fata cu nasul pe sus care prefera baietii "macho". atunci cand este timid, esti mai sensebil, mai pur, mai natural si sigur se va indragosti de tine o fata care sa aprecieze cum esti u! fii mandru de ce esti eu asa sunt! succes! buy pupicihappy

| St!L a răspuns:

Incredera in tine e cel mai important lucru!
Invata sa fii increzator in fortele tale propii si restul va veni de la sine!
Succes!

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Ai nevoie de un prieten ft bun care sa fie nebun si sa nu stie ce este aia timiditate.

| ATB a răspuns:

Ai incredere in tine, ai nevoie de o schimbare de atitudine. Incepe usor sa vorbesti cu colegii, iesi cu ei daca se duc undeva, nu iti fie teama, fa cunostinta cu cat mai multe persoane si se vor lega prietenii.Bafta

| trisha a răspuns:

Incearca sa te gandesti ca celelalte persoane poate nu sunt la fel de timide ca si tine, este o varsta la cacre iti faci multi prieteni, nu o sa se supere nimeni pe tin daca le vei spune buna si vei incerca sa vorbesti cu cei din jurul tau. Mai ales cu baietii sigur aveti ceva in comun. Sunteti in aceeasi clasa poti vorbi foarte usor despre ceva legat de scoala. Nu trebuie sa ii lasi pe cei din jurul au sa te faca sa iti pierzi increderea in tine. Daca cineva nu este pe aceeasi lungime de unda ca si tine gandeste-te ca nu e destul de bun pentru a-ti fi prieten. Poate te va ajuta, dar nu uita sa incerci sa ii intelegi si tu pe cei din jurul tau. Aveti aceeasi varsta, ganditi la fel, aveti aceleasi ocupatii, nu ai de ce sa fii timid. Incearca sa ai incredere in tine sau arata-le ca ai incredere in tine. Vei fi privit diferit.
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vindeca-te, timizii pierd cel mai mult in viata.

| ayire a răspuns:

Salut, ma poti contacta, pot incerca sa te ajut, contacteaza-ma pe yahoo: ayire_rya