| speed18 a întrebat:

Sall la toti.Am si eu o intrebare la care de mult timp nimeni nu imi poate raspunde nici macar eusad. De ce de fiecare data cand tin la cineva cu adevarat si ma implic chiar prea mult in timp prea scurt atunci nu am parte de pers aceea? Tot timpul sunt fel si fel de ocazi prin care pers aia sa ma distanteze... ori se impaca cu fostul ori imi spune ca sunt prea stresant sufocant etc doar pentru faptul ca o sun de 3 4 ori pe zi sa vad doar daca este bine nu ca sa ii spun luceafarul la telefon.Incep sa cred ca cineva ma blestemat sa nu am parte de unele pers la care tin cu adevarat iar de undele de care vreau sa scap din viata nu pot parca sunt ca lipitoriile.Cum sa fac sa numai patesc asta sau daca nu exista un raspuns la asta atunci dc patesc intodeauna asta? Mereu la fiecare ocazie am vrut sa nu o mai patesc si tot am patit-o. E ceva in neregula cu mine fac vreo greseala sau pur si simplu asta imi e destinul sa am parte numai de din astea? Va rog ajutati-ma si pe mine cu chestia asta. orice raspuns este bine venit.Multumesc

6 răspunsuri:
| KatherinePierce1864 a răspuns:

Adevarul este sa nu te implici chiar asa de mult. Nu iti zic sa nu te implici ci doar sa o lasi mai moale. Daca vezi ca e suparata intreab-o ce are. Dar nu intindde coarda adica fi tandru nu chiar asa sa creada ca o iei peste picior. Trebuie sa nu fi stresat sau nervos cand esti cu ea. Incerca sa te relaxezi. Dar cum am zis. Nu te implica prea mult. Atunci va crede ca esti obsedat de ea si nu va iesi deloc bine. Daca o suni, nu o suna din 2 in 2 min. Gandeste-te cum ar fi daca tu ai fi in locul ei. Sa zicem ca e ceva important, si ca nu ai chef de vorbit acum, si esti ocupat si ea te suna dintr-un minut in altul. Nu cred ca ti-ar conveni. Si nu o suna cand iti spune ca nu vrea sa o suni. Daca intr-adevar vrei sa vezi ce face du-te la ea acasa cu un buchet de trandafiri si spune-i ca vreti sa vorbiti despre voi doi. Asa se va simti mult mai bine. Si poate va vrea sa vorbeasca cu tine despre anumite lucruri. Asa cum am mai ziso si o so mai zic daca e nevoie, trebuie sa nu fi ca o lipitoare, sa fi tandru, si romantic daca chiar vrei sa fi. Si mai e un lucru important. Trebuie sa iti alegi cu grija cu cine vrei sa fi. Si sa o respecti asa cum e, sa ii accepti deciziile sau daca ti se par chiar asa dai macar un sfat. Trebuie sa o lasi sa faca prima oara cum crede ea, dar daca e cam rau ce vrea sa faca dai un sfat din care poate sa ia aminte. Sper ca ti-am fost de ajutor

| KatherinePierce1864 a răspuns:

Si inca ceva de adaugat

Nu esti ghinnionist, si nici un caz nu e destinul tau asta. Daca vrei poti schimba destinul. Orice se poate schimba din moment ce iti place persoana aceea. De exemplu in clasa a 4-a ma tot certam cu un baiat. Ne bateam ne luam peste picior, dar in anii mai mari mi-a dezvaluit ca ma place. Deci orice persoana, cat de rea ar fi, se poate schimba.

| ɱĭƙў a răspuns:

Logic ca nu esti ghinionist numai ca prinzi drag foarte repede de unele personae pe care vrei sa le ai in viata ta si nu nu e nimic in neregula cu tine si eu patesc asta cateodata tongue:winking

| girl99as_7693 a răspuns:

Eu zic sa o lasi mai moale, sa astepti ca ea sa te placa, sa nu fi maimutica tuturor

| Libelle a răspuns:

Trebuie sa faci o fata sa fie ea topita dupa tine, ea sa te sune, si tu sa o placi dar sa ii dai totusi sentimentul ala de raceala, nu sa nu mai poti tu fara ea si sa o suni de 5 ori pe zi, asta mai tarziu.
am vazut eu ca functioneazalaughing

Răspuns utilizator avertizat