| dark22 a întrebat:

Sall la toti fiti atenti deci un coleg de al meu ma cam injura in diferite feluri in feluri de tzigani, in feluri de copii retarzi de batut nu pot ca se duce la masa si la diriginta as vrea sa-mi spuneti si mie niste injuraturi despre fizic (e gras omu) spuneti-mi si mie cv ca sa il fac de ras cum ma face si el pe mine

Răspuns Câştigător
| CSelly a răspuns:

1. Nu spune prostii mereu, ci doar cand deschide gura.
2.Nu te compari cu nimeni... toti sunt mai buni.
3.Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi.
4.Un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica.
5.Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca.
6.Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?
7.Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid.
8.Hai spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.
9.Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata...
10. Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot.
11.Sunt impresionat, nu am intalnit niciodata o minte asa de mica, intr-un cap asa de mare.
12.Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.
FUNDA?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lette a răspuns:

Dragul meu,gandeste-te la asta:''Daca vrei sa fi fericit o zi,razbuna-te, daca vrei sa fi fericit o intreaga viata, iarta!"Stiu ca iti este greu sa accepti aceste batjocoriri aduse de colegul tau tie.Gandeste-te ca in loc sa te razbuni ar trebui sa-ti fie mila de el.Cu unii Dumnezeu e mai darnic, cu altii nu. Daca la asta re rezuma intreaga capacitate intelectuala a lui, ignora-l.Asta in cazul in care esti un baiat inteligent, pentru ca asa pari. Daca vrei sa te cobori la nivelul lui, jigneste-l asa cum te-au sfatuit ceilalti.O alta posibilitate ar fi sa te duci la doamna diriginta si sa-i explici cum sta situatia. Sfatul meu:Ignora-l pentru ca este un complexat si un ratat!

| Florin53498 a răspuns:

Baluba eu sunt a ten gatleju aia de balaur chior si chel la boaselaughing