| StaRmAgiC a întrebat:

Sall la toti:* poate ma sfatuiti si pe mine cu un lucruworried
De curand am cunoscut un baiat mai mare decat mine cu 3 ani.
Ne-am intalnit intr-o seara si ploua.si mi-a spus sa urc in masina la el.
Am urcat si ne indreptam spre mall. Spunea ca sunt curajoasa si mi-a pus mana pe picior(pulpa).
Tot incerca sa ma ia de mana si imi lua tot ce vroiam. M-a dus cu masina acasa iar a doua zi ma suna daca mergem pe strand.
Am fost pe strand cu el si prietenii lui fiecare fiind cu cate o iubita.
Pe strand tot incerca sa puna mana pe mine sa ma ia de mana si prietenii lui ii faceau semne crezand ca nu ii vad.semne nujh ce sa-mi faca.
iubita lui unul dintre acei baietii s-a pus pe el si se miscau in ritm de facut s*xhee hee si acel baiat ii spunea lui acest baiat cu care m-am vazut ca sa ia aminte si asa sa faca si elworried
La sfarsit cand sa plecam el mi-a spus ca fetele sunt numai dupa banii.
Acum nujh. eu cred ca urmareste altceva de la mine.
voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Beibi a răspuns:

Ciudat. ce varsta ai? mai bine ai evita sa te mai intalnesti cu el, nu stii niciodata ce o sa vrea de la tine. mai ales ca te'a tratat asa. Un baiat care te'ar fi respectat asa nu ti'ar fi pus mana pe picior :p Asta e parerea mea, dar faci ce vrei.

4 răspunsuri:
| Диана a răspuns:

E evident ca urmareste ceva de la tinehee hee Iti dai seama si tu ce.Probabil iti cumpara tot ce vrei tu, te duce cu masina si iti face toate mofturile ca sa te santajeze mai tarziuhee hee. Asta cred eu.Ai grija ce faci.

| deeeeeeaaa a răspuns:

Asa cred si eu. el ti-a luat ce ai vrut. crezand ca cand iti ca care whistling tuh vei accepta. fii tuh insasi. si invatal sa-l descifrezi ...revino cu amanunte :d

baftaa:X:X

| zacrazy a răspuns:

Eu cred ca ceea ce crezi tu e adevarat.

| Username6 a răspuns:

E cam dubios...acum depinde cati ani tu? eu zic sa nu risti aiurea si sa nu il mai bagi in seama, dar e decizia tahappy