Nu se poate sa schimbi numele ID insa poti sa schimbi numele de contact adica numele care apare in lista din Contacts Detailes si la Name iti pui ce vrei
Da se poate...
Daca te ai in lista ta pe tine dai click stanga pe tine si dai la "Contact Details" (a 3 de jos deasupra la "View Profile")
Si iti schimbi numele la "name" unde scrie First si Last
Sper ca te-am ajutat!
Have a nice day!
Raaalucaaa :-)
Dai pe messenger şi dupa pe My contact detalis şi dupa iţi scrii numele pe : Middle sau Last sau Nickname sau Jobtitle. Fundiţă?
Buna. pentru a schimba numele de id nu trebuie decat sa dai un clik dreapta pe persoana din lista ta, dai la contact detail... ti se deschide o pag si scrii numele dorit la "name" (se poate aplik si pentru id-ul tau)
Sall.Intra acolo sus in stanga unde scrie messenger apoi da click pe contact details si acolo iti scrii numele pe care vrei sa-l ai .
Se poate
Dai pe poza de la avatar acolo iti apar mai multe obtiuni; sub Display Image scrie Contact Details dai acolo; iti modifici numele dupa care dai Save & Close mai ramane sa trimit datelor si celor din lista ta. Sper ca ti-am fost de ajutor.Primesc fundita?
Sall, pai nimic mai sinplu. Intri pe mess apesi undeva sus Messenger si apoi My Contact Details si poti pune ce nume vrei... Sper ca ti-am fost de ajutor!
GeorgianaGeo1 întreabă: