| TheJoker1 a întrebat:

Sall la tozi! Ce parere aveti despre miorlaiti astia de bani gata care treiesc in puf? Astia nu stiu ce este viata pai daca nu stiu le explic eu acum
Viata e o mizierie m-am saturat de ea as vrea dracu sa ma omor dar nu pot nu ma lasa Dumnezeu adica frate sa fim seriosi eu am trait fara mama si cu un tata betiv si cand eram mic si tata o batea pe mama stateam ascuns sub pat si plangeam acum sunt mare am un carcater de fier am ajuns de stul de bine desi nu prea am avut posibilitatea de a avea multe chesti la scoala cum aveau alti imi aduc aminte cu durere cand eram mai mic ma scuipau la scoala ma injura dar cand am ajuns la 12 m-am razbunat pe toti absolut pe toti imi ziceau la scoala acum am terminat si liceul sunt la facultatea de medicina in anul 2 dupa multi ani cand in scoala generala mi se zice popandau desi nu eram gras in clasa a 12 mi s-a spus MOARTEA pentru ca pe toti care sau ras de mine de familia mea 7 dintre ei au ajuns in spital sa sufere cum am suferit eu si in a 13 cand ma vedeau aia fugeau parca eram dracu de ei si miau aratat respect deci cam asta a fost viata mea.Care dintre voi a avut o viata mai grea ca a mea va rog sa lasati comm si sa spuneti de ce a fost mai grea.

1 răspuns:
| muhuaxela a răspuns:

Felicitari pentru tot ce-ai realizat pana acum, si in ciuda sortii care o ai tu ai fost puternic si ai trecut peste toate.Sa fi in continuare tare si increzator.Cat despre mine nici eu nu duc o viata in puf cum ai zis tu, dar supravietuesc.