| Alexx1818 a întrebat:

Sall lume laughing, sunt fata si am 17 ani, si nu am avut niciodata prieten, si nici macar primul sarut
. ma simt naspa fata de cei din scoala, multi ma iau la misto, gen "vai uite-o pe sfanta aia "
deci voi ce parere aveti? laughing e ceva rau in asta? ca nu am avut prieten pana la anii astia, eu consider ca e prea devreme pentru baieti.

Răspuns Câştigător
| TeodoraLazz a răspuns:

Ce-i drept, foarte multe fete au iubit la 17 ani laughing Dar sincer, e mai bine sa nu te grabesti si sa astepti pana gasesti pe cineva care intr-adevar merita. Nu merita sa iti faci un iubit doar de dragul de a avea unul.

8 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Asa sunt si eu.Dar sunt baiat.
Eu cred ca toate vor veni la timpul lor.Si ne vom bucura mai mult si mai intens.Iti spun ceva, nu te mai judeca, nu face bine...Incarca-te cu energie pozitiva si traieste hobbyurile.E mai frumos sa fii diferit, in mod pozitiv.

| peperonies a răspuns:

Parerea este ca liceul nu conteaza. cand o sa il termini nu o sa ii mai vezi pe oamenii aia niciodata.

| Axys a răspuns:

Ignorai pe aia care zic asta! si nu e grabi ai timp destul sa ai primul sarut sa iubesti si aapoi sa suferi ca asa e pana gasesti persoana potrivita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ai face lumea te barfeste. daca esti sfanta nu e bine, daca erai o panarama care si/o tragea cu 10 tipi pana la 17 ani tot te barfea. cum o dai bine nu e in ziua de azi

| EdyakaSmoke a răspuns:

Da, pentru unii pare anormal ca o fata la varsta ta sa nu aibe un iubit insa eu cred ca pentru o relatie trebuie sa fi pregatit sentimental! Daca pe tine nu te deranjeaza ca nu ai avut primul sarut atuni nu ai de ce sa iti faci griji, oricum primul sarut mai rar este un sarut reusit big grin

| SaraYang18 a răspuns:

Sincer te simt fato! big grin Nici eu n-am unul. Eu zic sa nu asculti de gurile rele care te vorbesc pe la spate. Mai bine mai tarziu decat prea devreme. AUzi am ajuns sa zic si asta! laughing Eu care disper sa am unul, dar in fine. Mai bine sfanta decat c****a. Scuze de expresie. In societatea asta nu-i bine nici cum nici daca-s prea multi sau niciunul! Nu, nu e minic rau in asta bineinteles. Toate vin la vremea lor pentru toti:pentru mine, pentru tine sau pentru altii. big grin

| Alexx1818 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspusuri laughing :*

| Alexx1818 explică:

#endoryus. asa-I.