| Sorin_5665 a întrebat:

Sall lume.sunt umipik speriat sa va spun povestea mea si chiar vreau un raspuns mergeam cu un tovaras de al meu pe strada si erau freo 2 rromi si cu un politist pe banca iar politistu mea luat datele la amandoi. noi eram in timpu scoli avand 14 ani si eram foarte aproape de scoala. politistul a zis sa ne intalnim in 5 minute cu directorul ca sa vorbim ne luat datele etc. cand am ajuns la director poltistul nea spus ca la ora 5 cand terminam orele sa ne ducem cu un tutore la sediul lor. iar eu nu am spus la nimeni adica lui mama sau lui tata deci pot sa imi faca ceva adica sa vina dupa mine sau ceva amenda somatie deste.crd ca politistul a fost chemat de locatari blocului pentru deranjarea ordin publice iar eu nu fusesm la blocul ala nici odata deci pot pati ceva daca nu am mers cu parinti? PLZ UN RASPUNS Multumesc!

1 răspuns:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Da e posibil sa iti trimita o atentionare sau sa trimita un ofiter dupa tine. Sfatul meu este sa le spui parintilor de chestia asta si sa nu fii speriat daca nu ai facut nimic. Sigur se poate dovedi cumva ca tu nu ai fost acolo, ai incredere.
funda?big grin