anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall lume vin si eu cu o problema m-am despartit de prietena mea acum 3 zile am fost impreuna km 2 ani bine ne-am mai si despartit intre timp faza e ca e m-am km saturat de toate figurile ei ca sa zic asa adica eu vreau sa iesim mai des sa stam mai mult impreuna acum la ea e o problema cu maicasa k e foarte exigentaaaaa si nu prea o lasa dar oricat la cat zicea ca ma iubeste ar trebui sa isi faca si timp nu? Ea imi zice mie k sunt prea gelos si prea posesiv. Asta sunt si n-am ce face? Treaba e k dupa ce ne-am desparti ea m-a cautat de cele mai multe ori. in ultimile zile pana nu ne-am despartit mi se parea k e km distanta. Oricum acum m-a sters de pe facebook mess nu merge sa o sun. Ce ziceti sa o mai caut? Eu unu tin mult la ea si nu prea pot sa ma impac cu gandul k nu mai suntem impreuna dar totus sunt km nedumerit nu stiu ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MrSoapte a răspuns:

Daca te-ai saturat de figurile ei (cum le numesti tu), atunci nu o mai cauta! Daca ea te-a sters de pe facebook si messenger, ti-a blocat apelurile...asta e un semn clar ca nu doreste sa o mai contactezi! Parerea mea este sa o lasi o perioada, sa respire! Si ea se gandeste la tine, in mod cert! Daca va considera ca nu poate fara tine, te va cauta! In caz contrar, indreapta-ti atentia in alta parte! Succes si, da dovada de barbatie in actiunile tale!

5 răspunsuri:
| IuliaRoxana a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o lasi in pace.Stiu ca e cam naspa sa te desparti de cineva la care inca mai ti.Acum vezi si tu poate dupa un timp vor reveni la normal lucrurile, iar daca nu incearca sa o uiti prin a te indragosti de altcineva

| mgtow a răspuns:

Cand o relatie se destrama nu mai are cale de intoarcere indiferent de impacariile care se produc, pune exemplul lui Prigoana cu nevastasa, tot un bors au facut divortand de 4 ori.

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Ma om bun incearaca sa o intelegi si pe ea toata harababura asta nu e din vina ei ci a parintilor si daca iubesti cu adevarat pe cineva faci ce e mai bine pentru voi ea te iubeste dar tu ca esti gelos nu vezi... ma cu gelozia nu ajungi nicaieri din contra o sa regreti... fii ca mine nu crede pana nu vezi cu echii tai e mai binewinking

| Fluture a răspuns:

Daca chiar ti la ea incearca sa afli de la cineva din anturajul ei, ceva depre ce cerde despre tine. intreab-o pe una dintre prietenele ei. Daca afli ceva de bine, incearca sa o impaci. :* e trist sa pierdeti amandoi fericirea sa usor sad

| Fluture a răspuns:

Crede*