| andr3y_4285 a întrebat:

Sall, ma numesc Andr3y si vreau sa stiu si eu cevabig grine ce dupa 1 minunt sau doua dupa ce o penetrez, imi dau drumu? nu ar trebui sa tina mai mult? ce sa fac ca sa pot ejacula mai greu? mersi mult

Răspuns Câştigător
| cris10flori a răspuns:

Pai cu toate ca sunt fata am sa iti raspund.Deci una dintre solutii ar fi sa te concentrezi sa nu te termini, a 2 inainte de actul sexual ai putea sa iti faci placerea singur! ma refer cu mana big grin dupa aia poti merge la prietena ta sa faceti dragoste ai sa vezi ca vei rezista mai mult primesc fundita?:*

5 răspunsuri:
| adryanna_7314 a răspuns:

Poate ca nu ai facut-o d mai mult timp si asta e cauza! altceva nu stiu...asteapta rasp d l baieti :*

Elianna
| Elianna a răspuns:

Andrei, eu am sa-ti dau un sfat foarte ...neotodox,dar verificat de multi barbati(cu toate ca eu sunt femeie, sau poate tocmai de aia!). Am sa vorbesc mai codat.Inainte sa faci dragoste cu prietena ta, fa sex cu...Manuela.Dac esti instare de 2-3 numere consecutiv, primul merita sa-l irosesti, de dragul celorlalte! Faptul ca pentru primul act cu prietena ta vei avea nevoie de mai multa incalzire, te va face sa aduci si partenera la un stadiu mai inalt de dorinta, si va fi mai usor de satisfacut.

| andr3y_4285 explică:

Bine.ms mult pentru sfaturi.:*:*:*, pentru fetebig grin

| elamit a răspuns:

O scuturi si tu in baie o data, dupa care poti sa faci sex.

| So Good a răspuns:

Frate cand dai acolo nu te mai gandi asa " Mama ce buna ie wow este acum eu sunt ala tare fac seeex ieea " ca dupa 1 min FLOSHC ala esti

poti gandi asa si te tine si o ora " Bunica e frumoasa" si va mergetongue