Daca tine la tine te va astepta. Daca nu este de acord cu aceasta decizie inseamna ca pentru el nu conteaza faptul ca tu nu esti pregatita.Nu vrea sa inteleaga pentru nimic in lume nu te razgandii deoarece vei regreta. Fa-l sa inteleaga ca daca vrea sa stea cu tine va trebui sa astepte pana te vei simti pregatita. Fundita?succes
Parerea ta trebuie sa fie foarte clara atat pentru tine, cat si pentru el...astfel cand ii spui ceva serios sa inteleaga, dar tu fi clara in ce spui chiar daca poate avea riscuri. Spune-i ca daca vrea sa inteleaga bine, daca nu nu si va despartiti.Si stiu o spun ca si cum n-as stii cat de mult va iubiti insa iubirea la varta ta nu inseamna sex! Si daca asta cere el inseamna ca nu vrea iubire si altceva. Si voi intelegeti ca sex-ul e pentru reproducere nu pentru joaca:-J Ar trebui sa fie ceva foarte serios dar vad ca toti o spuneti ca si cand ar fi una doua. Oameni...
Mda pai daca el insista si o veti face fara voia ta se poate numi viol asa ca bafta.
Eu cred ca ar trebui sa-i spui ca nu te simti pregatita.Si pana la urma ai doar 13 ani.Si ai zis ca tine la tine eu nu stiu daca chiar tine la tine.Eu cred ca te vrea doar pentru sex. Daca nu asteapta pana te simti pregatita lasa-l baltasucces
Nu stiutium, dar dupa parerea mea cred ca chiar tine intr-adevar, doar ca, vrea ceva mai mult. Ku kitva timp in urma insa spunea ca e foaarte devreme chiar hi pe la 16 ani, si ca daca chiar intr-adevar ma tzin de kuvint ca o fac dupa 18 e gata sa fie cu mine toata viata, acum insa nu stiutiu ce l-a mai apukat=\
Dar oare el cat tine la tine ?
iti zic eu : deloc sau ff putin
crezi ca el nu este constient ca nu esti pregatita? sau ca esti prea mica? dar se gandeste ca poate si-a gasit fraiera si daca insista o sa accepti, apoi bye bye
nu are nevoie de lamuriri, ii spui clar, in fata, direct nu! cel putin eu asa as face de as fi in locul tau, fara alte explicatii, ca daca te iubeste, o sa astepte pana mai cresti
Spune'i ca nu vrei pentru ca nu esti pregatita.si cum ai zis si tu. e prea devreme! daca tine la tine va intelege.
Mdaaa...cred ca ai mare dreptate, daca chiar tine dupa cum spune ma v-a ashtepta, daca nu, mai sint o multzime de baieti si mai am toata viata inainte, dar eu cred ca va fi deakord sa ashtepte, si in plus nu vreau sa-mi dezamages parintii si rudele care imi spun intotdeauna sa fiu atenta si sa nu ma las usor)))mersi muult('', pupic
Si tu cam ce crezi ca vrea el la 18 aniSa va tineti de manuta si sa va pupati inocent pe obrajori
Vrea actiune, si te-a vazut ca si tu cam vrei si de aia insista. Da-i cu flit magarului astuia care nu se uita la varsta din buletin ci la marimea cupei
ok dotzi... daca chiar v-a insista fara doar si poate ca am sa-i dau papucii))