| Skullace a întrebat:

Sall ma numesc robert am 14 ani si vreau sa va pun o intrebare foarte serioasa... am trecut printr-o perioada foarte grea si vreau Sa ma sinucid n-am nimic de pierdut... oricum daca m-as sinucide as intra oricum in iad pentru ca nu-s nici usa de biserica...
Parintii prietenii verisorii si toti ceilalti ma considera un prost si de fiecare data mi-o spun asta in fata si sunt pedepsit non stop de parintii mei pentru toate cacaturile...
As vrea sa stiu doar 1 singur lucru care sa ma faca sa ma razgandesc...

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu lua in seama gurile rele, daca traiesti mori pe cale normala, o masina nu se autodistruge, un robot merge pana se strica asa si tu traiesti pana te strici si mori. Vrei sa dai de inteles ca masina e mai desteapta ca tine? Fi tu mai destept decat ea si fi sanatos pana la batranete, trebuie sa iei atitudine la dusmani.

| positivity a răspuns:

Vrei să te răzgândești, vrei un motiv pentru care să nu faci asta. Nu vrei să te sinucizi. Doar te-ai săturat să nu fii suficient de bun pentru cei din jurul tău.
„Nu trebuie să dăm crezare la tot ce spun oamenii, dar nici să credem că ei vorbesc absolut fără de vreun temei." - Immanuel Kant
Învață să trăiești. Ești om, ești bun, ești perfect așa cum ești. Iubește-te! Învață să îți vezi defectele și să le apreciezi. Visează și gândește pozitiv. Poate că nu înțelegi ce vreau să spun, poate că nu vei înțelege niciodată.
Nu îmi doresc să îmi pierd timpul încercând să îți demonstrez ție că nu merită să te sinucizi, dar îți spun că vreau de la tine să îți trăiești viața.
„Viața nu este o enigmă ce trebuie dezlegată, ci o realitate ce trebuie trăită." - Kierkegaard
Gândește pozitiv!

| MaryMaria027 a răspuns:

Pai in primul rand de ce sa te sinucizi, asta inseamna ca nu esti luptator si lasi totul balta. Gandeste-te ca peste cativa ani, cu putin noroc te vei realiza in viata, vei fi fericit si le vei da peste bot tuturor celor care te-au jignit si te-au dezapreciat. Chiar vrei ca ei sa aiba o satisfactie pentru asta? Gandeste-te inainte de 2 ori... zic.

| pietrean a răspuns:

Vrei motive? Primul motiv,ar fi ca trebuie sa mai inveti limba romana!
-Robert(numele, mereu trebuie scris cu litera mare la inceput)
-"vreau sa V-A pun"
-"printr-O perioada"
-"n-AM nimic"
-"m-AS sinucide"
-"nu-S nici usa"
-"mi-O spun"
In al doilea rand,un om care vrea sa termine cu viata, nu se lauda cu asta,nu saluta cu apelativul "Sall",nu se gandeste unde o sa se duca(iad sau rai),cand este constient ca nu-i "usa de biserica",nu foloseste cuvinte vulgare.
Esti probabil foarte suparat,ca nu merg toate cum vrei tu,ca parintii te mai cearta, dar o sa-ti treaca, daca inveti sa fii un copil educat, politicos, responsabil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iadul! vrei sa continui sa te chinui? de ce nu vezi unde gresesti si sa-ti schimbi atitudinea! de ce nu vorbesti cu parintii tai sa vezi cum vor sa fii? ai tai sunt mai importanti! prietenii, verisorii si toti ceilalti nu te pot ajuta in cazuri grele. tot parintii raman aproape indiferent ce parere ai tu despre ei. si depinde de ce esti pedepsit. daca spargi un geam, injuri un vecin, bati un coleg, fii sigur ca nimeni nu te felicita, te pupa!

| darriya a răspuns:

De ce nu le demonstrezi contrariul,de ce nu le arati ca nu esti p? fa-i sa-si schimbe parerea despre tine,in general la varsta pe care o ai toti am trecut prin asta adica sa te certi cu parintii sa nu te inteleaga sau sa nu-i intelegi,dar cu cat te maturizezi cu atat vei ajunge sa gandesti ca si ei sau mult mai bine si le vei da dreptate.e o prostie sa te sinucizi pentru ca te cearta parintii,au si ei problemele lor,crezi ca viata e atat de usoara? tu nu gandesti acum dar mai tarziu iti vei da seama ce inseamna,crede-ma ca sunt oameni cu handicap si nu-si doresc sa se sinucid oameni care sunt obezi,chiar obezitate morbida si isi doresc sa traiasca,iei ce ar trebui sa faca? de ce nu ne sinucidem cu totii,ca sa scapam de tot daca tot am facut pacate ca oricum tot in iad ne ducem nu? pai nu pentru ca d-aia ne-a dat D-zeu viata ca sa ne bucuram de ea nu sa ne-o luam,atata timp cat tu caiesti de ce ai facut,te pocaiesti, D-zeu te iarta, stii ce te-as sfatui? du-te la Biserica, roaga-te pentru ce ai tu nevoie, sa-ti se lumineze mintea.

| pietrean a răspuns (pentru darriya):

"ne-a dat D-zeu viata".Ei, nu zau! O femeie si un barbat,au facut sex,un spermatozoid a intalnit un ovul si gata copilul!
Daca iti pare rau de ceea ce ai facut,fara sa gandesti inainte bine repercursiunile,poti sa te "pocaiesti"cat vrei la popa,ca daca nu-ti recunosti singur greselile si sa incerci sa repari lucrurile,degeaba crezi ca te iarta cineva de sus din ceruri,daca nu te iert eu,care am suferit din cauza comportamentului tau iresponsabil!
Cartea,cultura,educatia celor sapte ani de acasa,exemplul parintilor, a celor din jur, iti lumineaza mintea si nu biserica, unde trebuie sa dai bani, ca sa "fii iertat"!

| catablondu a răspuns:

Salut, iti raspund printr-o intrebare: De ce vrei sa dai satisfactie celor care te considera un nimeni? Sfatul meu e sa nu te mai gandesti la asta. Mai de vreme sau mai tarziu situatia se va schimba. Daca ceilalti nu iti ofera incredere, da-ti tu insuti o sansa, demonstreaza ca esti mult mai bun decat se crede. Ai grija de tine!

| Sxx a răspuns:

Pff... sad Nasol. oamenii astia. nu stiu cum sa se comporte, n'ai cel mai bun prieten? Cere'i sfatul. insa nu face ceva inainte sa te gandesti de doua ori, e absurd cand stai sa te gandesti ca in Romania anului 2014 mai exista astfel de cazuri.

| Skullace explică:

Ms din suflet pentru tot ajutorul si sfaturile date
M-am uitat peste sfaturi si mi-am dat seama ca gandul de ami lua viata nu-i un raspuns
Apreciez toate sfaturile date si petrean sa stii ca eu cat am scris asta am scris pe telefon si ieu am dezactivat autocorectul pentru ca ma incomoda si de asta n-am prea scris "romaneste" si sa stii ca eu am folosit "sall" pentru ca asa sunt obisnuit eu sa scriu dar mersi si tie
O sa incerc sa ma schimb si sa uit de toate gandurile mele

| Mariusviatatha a răspuns:

Nu exista motiv pentru care sa traiesti, existenta ta va fi inutila daca stai sa te gandesti la cat de mult timp a existat universul si cat de putin vei trai tu pe pamant.

| TequilaVodka a răspuns:

Baiatule,gandeste-te ca asta ar fi o multumire pentru toti.Nu te sinucide, pentru ca o singura viata avem si trebuie sa o traim la maxim.Crede-ma ca decat sa te sinucizi, mai bine du-te la un centru de copii, acolo macar stii ca cineva te va ingriji si te va aprecia.
Pana la urma nimeni nu e usa de biserica, dar nu merita sa iti pierzi viata pretioasa pentru niste dobitoci care nu stiu sa te aprecieze asa cum esti. Crede-ma ca peste cativa ani iti vei face o familie si trebuie sa fii puternic si atunci, nu la orice lucru sa spui ca te omori.