| MiRceA0980 a întrebat:

Sall Ma puteti ajuta unde pica anticul sau toamna la metin 2 ro Unii zic ca la arcas scorpioni si oameni scoriponi sub 45 si la lupi la lv 13-14big grin Nuj cum sa fac de cine sa ascult si Pica greu Adica cand aveam 33 am mers la arhani si am stat acolo 1 luna am facut 39 si nimic straight face si mi-am facut un cont un saman pentru bufuri la lv 18 si a zis sa incercin imha si am batut ce mi-a venit greutongue Si am gasit Rib \dancing Dar am facut 19 si am incercat sa bat sa imi pice ceva arme si nimic cred ca pica foarte greu nu?

2 răspunsuri:
| Vlad_1383 a răspuns:

Mai vezi ca pica la pietre de 40-45-50 intre lvl 40-55 in desert app mare nevoie de armat si droper razb pe corp /mintala or saman la restul nu merge si trebuie sa nu folosesti vrajile de atac gen vartej sau izbitura sau aruncarea dragonului trebuie doar aura iures corp si buff si licori verzi ( sunt ff bune) si app daca vrei mai bine incearca candylongju e cel mai atre privat toate itemele de 30 is la negustor+9 faci P in viteza luminii + ca la P nu esueaza rata la drop300% yang300% exp300% pietre inel; u licori roz si bleu le gasesti al seonhae = mai multe chestii calul e 100k ala simplu 500k ala armat si 1kkk militaru :s dar in valea serpilor is niste creaturi gen dryade sau copaci si la aia daca stai jumate de ora pe la 60-80-90 ( crede-ma ca faci repede lvl ) in jur de 120kk si maxim lvl e 127 si din nero +9 faci armura epika care arata aproape ca alea normale dar sunt mult mai tari si din armura epika+1 o dai la +1 si da alta armura epika si scrie armura +2 dar arata diferit is are mai multa apaerare si este un om acolo care poti +
pietre happy e cool te astept scrie pe google candylongju si vezi ca s-ar putea sa nu emrga mai inceraca de N ori si app FUNDAbig grin

| OrangeRoIt a răspuns:

Pica foarte greu, dar eu zic sa intri pe saman si sa ataci fara magii si cand mai au putina viata sa dai cu o magie si iti pica ribu.