Juca-ti adevar sau provocare. este un loc zic eu ca destul de bun in care sa dai provocari ... comantati o pizza, sau mergeti la un '' restaurant '' de asta dupa aceea, nu stiu singur ce ai mai putea face pe-acolo
Inainte de a-ti da raspunsul Iti zic Felicitarile mele, multi multi ani inainte, fie ca mereu soarele sa bata pe strada ta, sa ai parte doar de bucurii si de impliniri si sa fii mereu ocolita de dusmani si inconjurat(a) de prieteni adevarati...pai dupa bowling ai putea sa mergi la o pizza, sau la o discoteca, sau mai stiu eu disco-bar, nu e neaparat sa cheltui bani pe localuri scumpe, important este compania sa fie buna si voi sa aveti dispozitie, fiti veseli si distrati-va. Distractie placuta!
Cel mai bine e sa vorbesti si cu ei cam ce le-ar placea sa faca.Si daca vrei si niste sfaturi. Mergeti la un suc, intr-un club (disco, nu sala de jocuri), mancati pizza vorba lui noname, daca mergeti si la tine acasa faceti si mici concursuri.
Sa mancati pizza, sa glumiti, sa ascultati muzica...sa iesiti afara si sa va plimbati!
Andrei67y5 întreabă: