anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall, mi-am cumparat un jurnal mai de mult si acum mi-am pierdut cheitele si culmea ca jurnalul mi-a ramas inchis. Puteti sa-mi spuneti cu ce pot sa deschid incuietoarea in afara de cheite? Funda kiss

Răspuns Câştigător
| Lullu21 a răspuns:

Eu le deschideam cu pixul.
poti incerca ce e ascutit, ca cutitul poate acul, dar cel mai bine cu pixul.
Poti incerca cu o agrafa.
Funda :*

5 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Poti sa incerci cu un cui sau sa rupi incuietoareawinking. asta este sg varianta...incearca sa cauti cheile!

| MinHee a răspuns:

Si eu mi-am pierdut chile de la jurnal da stiu o smcherie si il deschid cu scobitoarearolling on the floor app daca ai lacat e mai simplu cu skobitoarea ca eu am alt fel de incheietoare nu lacathappyOrikum poate reusestiwinking SUCCES!batting eyelashes

| XxRealmToReactsmxX a răspuns:

Welcome to my world. Mi s-a intamplat la fel. Spune-i tatalui tau sa ia un ciocan si sa sparga lacatelul. Trebuie sa dea cu ciocanelul in gaurica. Si ia altul de la HORBACH. Are lacatele dinalea smechere cu parola.winking

| Tutzii a răspuns:

Poi am incercat asa : scobitoare, agrafa de par, agrafa de birou, ac, cutit, foarfecuta alte cheite, cercei si pix. Ce sa mai faaaac? crying

| justadream_3723 a răspuns:

Pai sunt mai multe alegeri eu iti spun sa iti iei o agrafa de par si sa zgaderi acolo intr-o parte si intr-a alta. Sigur se va deschide big grin.
Mi s-a intamplat si mie si la mine a mers.