| emma21 a întrebat:

Sall!
Mi s-a intamplat ceva foarte haios cand mergeam spre scoala.Vi s-a intamplat vreodata ca pe strada sa va "abordeze" niste "jmekeri"de clasa a 3-a cu ceva de genul: "ce faci, pisi?" sau "imi dai si mie numarul tau de tefefon?"
Daca da, cum ati actionat?

12 răspunsuri:
| iauru a răspuns:

Chiar ca funny faza.

| Anemona a răspuns:

Daarolling on the floor) chiar mi s-a intamplat... eu personal am bufnit in ras si le-am zis sa se duca acasa sa isi faca temele pentru la scoala laughing) au invatat si ei niste replici de la cei mari care oricum si aia dau gres si acum vor sa le puna in practica saracutii laughing)))

| Cris_1378 a răspuns:

Buna.Clasa a 3-a zici?laughingDaca de acum se gandesc la fete ma intreb mai tarziu ce o sa faca.Sincer nu mi s-a intamplat dar cred ca i-as spune sa isi vada de scoala si sa se joace cu masinutele ca are tot timpul fete.Probabil o sa rada si nu o sa inteleaga dar eu stiu ca am procedat corect.

| Mariaa20 a răspuns:

Da daa mi s-a intamplat de multee orii.si e chiar hhaioshappy.
le-am spus ca nu sunt de varsta lorr.bineinteles razandlaughing. si sasi vada de scoala lorr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dracu putzoi straight face

| INeverStopLoving a răspuns:

Ohoo, si de cate ori mi s-a intamplat faza. Cea mai buna metoda este ignorantza. Cand vad ca n-au feedback din partea ta te lasa-n pace. De obicei, genul asta de baieti schmekeri abordeaza fete care considera ei ca le vor raspunde. Deci nu ii baga-n seama!

| Buffy08 a răspuns:

rolling on the floor da. mergeam pe langa scoala si unii de clasa a 3a "imi dai si mie id-ul tau? smug ". eu am inceput sa rad si am zis " mai viseaza"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... mi s-a intamplatlaughing. Copii scapati din mana de parinti. La varsta lor ar trebui sa aiba alte activitati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa mi s-a intamplat si mie de multe orilaughing 1a oara le-am spus sa isi vada de scoala sh pe urma deja am inceput sa nu ii bag in seama incepuse sa fie enervanthappy

| RoxanaPicsi a răspuns:

Ohh straight face La mine a sarit un copil de clasa 1. straight face si m-a pupat pe gurastraight face! si mai tarziu imi punea mana pe fund straight face deci da!

Cum am reactionat?" Ba copile esti sanatos la testoasa?!" laughing

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Am un coleg care spune la toate fetele "ceau iubito!" si din astea

| LoveAngel_3997 a răspuns:

Daaalaughing rolling on the floor
Razand le-am spus vedetiva de treaba piticilor si m-am intors in drumul meulaughing