Buna!; x
Felicitari!:p
Nu multe fete reusesc sa se mentina virgine pana la varsta asta!
Este foarte bine ca ai reusit sa te pastrezi!
Sfatul meu ar fi sa fi asa in continuare!
Iti garantez ca nu vei regreta!
Sa stii ca poti face dragoste
esti destul de mare pentru a face. minim pentru a face dragoste este de 17 ani. tu poti incepe sa zic asa
Pa-pa
Dat fiind ca nimeni, dar absolut nimeni nu-ti poate da vreo "garantie" ca iti va fi bine, super sau extraordinar, atat cu prezentul prieten, cat si cu viitorii, cel mai bine ar fi sa continui sa te perfectionezi in PETTING, si abia ceva mai incolo, daca si cand "vei simti" ceva deosebit de intens, profund, etc poti sa faci si pasul!
Ideea e ca intotdeauna exista un risc de a fi dezamagita, neinteleasa, neapreciata, si nici nu poti avea garantia ca, dupa ce "oferi trofeul virginitatii" (daca il ai! - pentru ca unele nu il au din nastere!) el va ramane cu tine si va fi ok, etc! Success!
Ai de capu meu de jum de an da de cat timp va cunoasteti n-am ce spune numa sex va lipseste ce prostie poti spune is fete care au stat si 4 ani fara sa se imperechieze si u ai stat jum de an ce sa zic
Parerea mea e sa astepti cat crezi tu ca e necesar si sa faci acest pas cand crezi tu ca esti pregatita.nu conteaza restul daca te iubeste va intelege
melyyy întreabă: