| Dianka_4924 a întrebat:

Sall! Prietenul meu invata in alt oras, si weekendul acesta a spus ca nu vine, se duce la un prieten de-al lui in ospetie.Eu foarte mult vreau ca el sa ramina, fiindk mi-i foarte dor, am vb pe tel si a spus ca se duce, ca i-a promis, eu i-am spus ok si i-am inkis. Dupa i-am scris un sms "Eu vreau ca sa ramii sa ne petrecem weekendul impreuna p/u ca va trece mult pina ne v-om vedea iar, dar e decizia ta, du-te daca vrei", dar nu vreau sa se duca((*Si nu stiu ce sa-i spun, sa-l conving cumva sa ramina=(Sora mea mi-a zis sa-l las sa se duca, sa nu ma supar, fiindca v-oi avea si eu odata nevoie, dar eu intotdeauna mi-am lasat prietenii p/u el.Imi dati niste sfaturi? Cam ce as putea sa-i zic? O_o, mersi mult, fundita=*

Răspuns Câştigător
| protos87 a răspuns:

Baietii... nu ai ce sa le faci happy Incearca sa discuti cu el si sa-i arati cat iti este de dor! Sincer eu nu as alege niciodata prietenii, mai ales luand in calcul ca nu v-ati vazut o anumita perioada, cred ca lui nu-i prea dor de tine, cel putin nu la fel de mult. Daca il vei obliga sa vina, probabil va fi "botos" tot weekendul. Il poti convinge doar prin santaj sentimental. Atat.

1 răspuns:
| droghyyy a răspuns:

Pai mai fata daca u ti-ai lasat prieteni pentru el eu unu cred ca si el ar trebui sa faca la fel, sau cel putin trebuia sa te ia si pe tine cu el. daca el nu poate sa isi lase prieteni pentru tine asta inseamna ca nu te iubeste asa cum cred ca spune el si daca pieteni lui ii spunt cu adevarat prieteni or sa inteleaga ca u esti importanta pentru el si ca trebuie sa va vedeti...