| BYBY a întrebat:

Sall. pup p toti, vr sa va zic ca sunt cu nervii la pamant.
Nu stiu ce sa mai fac sa-l atrag pe prietenul cu care este cea mai buna prietena a mea.Nu vrea sa ma gandesc ca ei chiar se iubesc, fiindca s`ar putea daca ii voi despartii ca unul din ei sau amandoi sa sufere.Sunt intr-o situatie critica! Ce as putea face?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu vreau sa iti zic ca esti un om fara principii pentru ca asta daca nu stii, vei afla mai tarziu.Stii ce inseamna cuvantul "Prietena"? Adica il intelegi? Are rezonanta pentru tine? Stii ce inseamna respect? Loialitate? Alturism? A nu te da la actualii/fostii prietenei? Ai habar de notiunile astea sau vorbesc alta limba?thinking
Sa desparti acum si pentru totdeauna sa iti intre in cap e cea mai josnica actiune pe care o poate face cineva. Oamenii trebuie lasati sa se desparta singuri.Sa nu te bucuri de tristetea altora pentru ca nimeni nu iti garanteaza ca vei fi mereu fericita

| Razvan a răspuns:

Scuza-ma Gerogiana dar eu nu raspund la intrebari pentru fundite si ma intreseaza prea putin spre deloc parerea ta despre raspunsul meu.Eu ti-am zis ce ar crede oricine care ar privi din exterior. N-am zis ca te judec, nici nu vreau asta. Dar a fi prieten cu un om nu inseamna sa-l vrei sa il faci nefericit.Cum crezi ca s-ar simti ea vazandu-te cu fostul ei? Bine?
Mie nu ar ce sa imi intre in cap, pentru ca eu spre deosebire de tine am principii.Nu m-as da la iubitul celei mai bune prietene ale mele chiar daca asta ar insemna sa sufar in fiecare zi a vietii mele.Prietenia nu se va compara niciodata cu dragostea.Nimeni nu te va indemna sa stai cu el in contextul actual, poate doar ahtiatii dupa fundite care de dragul lor sunt in stare sa faca orice
As zice ca a fost o placere sa raspund la intrebarea ta dar cum nu ai inteles nimic, ma tem ca as minti

| Razvan a răspuns:

Nu te cunosc ca om, dar cunosc prea bine genul asta de oameni.Cand iei cutite in spate constant ajungi sa te indoiesti si de umbra ta.Am luat de prea multe ori teapa in stilul asta ca sa nu fug ca de dracu de intamplari de genul.Bine,sunt povesti lungi, fara happy-ending-uri.Eu ce sa iti urez?
Sa iti gasesti un alt baiat. E cel mai bun lucru pe care il poti face chiar daca acum inca nu concepi asta.Ai grija de tine.Si de prietena tawinking

| BYBY explică:

Onutzu, scuza`ma ca nici nu te aleg "raspuns castigator" deoarece, nu ma cunosti, era o simpla intrebare in care eu am explicat ca sunt cu nervii la pamant.In niciun fel de caz nu sunt un om fara principii.Am un principiu important in viata:Mergi inainte! Dar peste baiatul asta nu pot trece cu vederea, este cel care mi-a captat atentia si inima, stiu ca la mijloc este prietena mea cea mai buna, dar in inima mea eu nu`i consider iubiti.Alta faza"cea cu sa`mi intre mie in cap", tie ar trebui sa-ti intre in cap, ca nimanui nu ii este usor sa vada pe omul iubit cu altcineva, chiar atunci cand acel altcineva este prietenul/prietena cea mai buna. Iar daca eu voi lupta pentru dragostea lui, si prietena mea va ramane singura, va putea si ea sa se bucure cum ma bucur eu acum pentru ea, desi bucurandu`ma si veselindu`ma pentru ea sufletul meu plange.

| BYBY explică:

Sper ca intelegi Onutzu, ca si acum chiar daca sunt impreuna respect decizia lor de a fi impreuna si relatia lor.Doar pentru ca eu il plac nu trebuie sa si expun asta.Am vrut sa-mi etalez pe site gandurile deoarece nu`i pot povesti prietenei mele cum ca-l plac si sufar dupa iubitul ei, nu ar fi realist si convingator, de acum cred ca voi suferi in tacere, si voi incerca sa-l uit, va fi de ajuns convorbirea pe care o am acum cu e, gen buna cf pa, si ma voi bucura alaturi de prietena mea.

Si nu ti`o zic in rautate, dar nu ma cunosti, si nu ai cum sa-ti dai seama ca nu am principii.

Lucrul pe care il fac se numeste defect=gelozie.
Va trebui sa numar zilele in care nu sunt geloasa pe ei ca sa fiu impakata cu mine.acum.Scuze.Dar sincer.chiar am habar de ce am facut si fac nu cum ai zis tu, nu vreau sa par nici o etalatoare de furat iubitzi, dar nici pustnika. Un om e cum l-a lasat Dumnezeu, cu sau fara principii, gelos sau nu.

Hai Pa:*

| BYBY explică:

Ms:Xpa!