Ma eu am avut 2...am ramas cu unul... mi le-am facut singura. posibil sa existe si unele riscuri. dar daca nu vrei cu adevarat ceva.nu risti
Mai bine iti pui o cruciulita de aur la gat, bineinteles pe lantisor.
Uuuuu, ma trec fiori cand ma gandesc la cazne va supuneti si pentru ce?
Sunt riscuri si intr-un salon, cu atat mai mult la amicul tau. Sa stii ca daca o persoana arata sanatoasa, nu inseamna ca si este. Eu as da o fuga pana intr-un oras in care sa fie salon.
Ok... ia-ti obiectelul in punguta si da fuga la un chirurg si spune-i ce vrei sa faci si unde. Ei stiu bine anatomia fiecarui organ si sub anestezie locala iti va implanta pierce-ul ...mai ales ca vor lucra si steril si iti va spune si cum vei pastra igiene locala pina la vindecarea zonei.
Eu iti recomand sa stai linistita ca nu iesi mai mult in evidenta cu acest... obiect... dincontra .si s ar putea sa ai pb. mai bine fa altceva cu banii de la mama
Eu te sfatuiesk sa nu iti pui mai tarziu vei regreta foarte tare (cunosk persoane)
Eu il am de 2 ani de zile si nu am patit nimic. Daca el face piercing-uri de mult timp sau a facut la mai multe persoane nu e nici o problema ca deja stie cum se face si nu poate sa greseasca. Exista destule riscuri precum pierderea gustului sau alte lucruri dar toate depind de locul exact unde iti pune piercing-ul deoarece sunt cateva zone pe limba in care pot fi "gaurite". Sucees!
La farmacie e o solutie [nu stiu cum se numea]... iti amorteste toata gura dar nu ai voie sa o inghiti... pui in gura si o ti injur de un min si apoi o scuipi... si daca prietenul tau stie sg sa dea gaura dati dar cel mai bine e sa foloesti flexura ... pentru orice lucru trebuie sa iti asumi un risc... nu totul vine pe tava... Succes!