Buna! Nu, nu este bine deloc, macar daca tot vrei sa te apuci mai asteapta pana la 17-18 ani.Eu am 14 ani si nici nu ma gandesc la asa ceva, niciodata nu as vrea sa fumez.Plus ca fumatul necesita multi,multi bani in loc sa-i dai pe tigari iti cumperi ceva mai super Lasa-i pe prea numitii 'tineri' sa faca ce vor,fii atenta daca te duci undeva la disco, ca s-ar putea sa zica ia si tu numai putin, trage de aici, sau sa iti puna ceva in pahar, bea numai daca ti-l face in fata ta.Bafta! Sper ca te-am putut ajuta!
Buna! in viziunea celor maturi, nu e normal, dar in viziunea tineretului, orice e "normal"... totul depinde de tine, incearca sa afli cate ceva de pe google despre fumat si vei intelege daca e bine sa fumezi ori nu.
O seara buna
Nu,nu e normal! Nu e normal sa fumezi nicicand.
Adica, stai asa... daca vrei sa-ti omori ficatul si alte organe necesare vietuirii, poti fuma si de la 13 ani.
PS: daca vrei sa te apuci de fumat, NU O FACE! Numai bine, sper ca te-am ajutat:*
Nu este normal sa fumezi nici la 40 de ani, dar tinerii din ziua de azi se cred mai speciali daca fumeaza. Nu e ok pentru sanatatea ta.
LOL, nu e sanatos. Fumatul este un viciu extrem de periculos. Te ingrasi, iti pune in pericol sanatatea si iti afecteaza nervi. Nu este sanatos nici macar pentru un adult, dar pentru un adolescent... Funda?; o3
Rebeca_Maria_1996 întreabă:
girlnoemi întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: