Nu prea inteleg cum va iubiti asa de mult intr-o saptamana si mai ales ca sunteti si la distanta.credema si eu am fost intr-o astfel de relatie si ne vedeam doar vara in vacanta, iar ochii care nu se vad se uitaoricum ca sa-ti raspund si la intrebare poti sa-l alinti. puisor, bebe, ingeras.
1.Invata sa scrii, nu cred ca ii place o prietena care nici macar nu stie sa scrie corect romaneste.
2.Chiar daca esti cu un baiat, nu inseamna ca acum va si iubiti. Iubirea e mult mai complexa si se dezvolta in timp.
3. Ce traiesti tu, nu este o iubire.Este doar o simpla iluzie.Doar ai impresia ca il iubesti, dar de fapt lucrurile stau altfel. Cea mai buna cale ca sa iti lamuresti sentimentele, e sa va vedeti afta in fata.
4.Relatiile la distanta nu pot supravietui, decat daca respectivii se intalnesc.
He he in primul rand cati ani ai? Modul in care vorbesti si naivitatea pe care o afisezi ilustreaza o tanara in jurul varstei de 12-14 ani. Gadeste. te la scoala, pentru ca nu scrii prea corect. Nu ai cum sa iubesti dupa o saptamana, deci e imposibil si relatiile la distanta nu tin.
Pai noi de o saptamana suntem indragostiti dar ne cunoastem de citiva ani il cunoscmai bine ca pe oricine
anonim_9012 întreabă:
cihupacihups întreabă: