Salut,pai incearca o chestie gen"hello cf, nu ai chef de o plimbare?"asa pur si simplu, si cat despre ce o sa vorbiti...deschide un subiect comun gen muzica, excursi(mai povestiti ce ati patit prin excursi)s.a.m.d.
In general o fata vrea sa gaseasca in prietenul ei persoana care o intelege (gen cel mai bun prieten) ascult-o cu atentie ce iti zice cand iti zice sau macar daca nu te intere prefate
-nu lasa totul de capu ei impuneti si u ideea(nu gestie gen:oh asa vrea bine fac asa sa nu se supere...nu zic ca nu trebuie sa faci asa, trebuie sa ai grija si cand)sa faceti amn2 un lucru nu 1 il propune si gata,nu-s cum sa iti explic parte asta
-romantic? la toate fetele le place chestia asta deci nu ezita.
-incurci numele ei cu alta->you=>dead
-intodeauan pentru un rezultat mai bun ai grija cum formulez o intrebare sau ce ai zici gen:"eu cu Ioana,Dani->Gabriela mergem la o plimbare,vii si u?"->ar face ca trenu iar daca ai formula intrebarea gen"Hey vii la o plimbare prin parc? mai vine si Dani->Gabriela,Ioana"
-nu insista asa de mult pe un lucru si nu fii marlan/porc/tampit ofera-i motive sa aiba incredere in tine
-fi hotarat si spune concret ce vrei de la ea nu ca "stii,eu,adica mie,as vrea,UITE CE MASINA FAINA!"(nu cred ca toti o sa va prindeti),stii faza cu cocosu si gaina? aia in care is cocosu X este ilocuit de Y ca este mai "cocos" decat X (barbat)si aicea nu ma refer la prosti.
-nu ezita sa o saruti cu cat amani mai mult cu atata iti va fi mai greu(acu nici chiar ii sari in gat la prima intalnire)si vrezi sa nu o sufoci cu sarutatu
Nus mare macho sau Casanova dar sper sa iti fie de ajut-o sfaturile, iar daca am gresit cu ceva, kill me! papa
Faza cu.../// kill me! papa \\\...e o idee ) glumeam) merci chiar mi-ai dat niste idei si mai ajutat mersi