| steff a întrebat:

Sall! Sunt un baiat de 15 ani, iar la toamna voi incepe liceul.Sunt o fire sociabila si amuzanta, dar imi este frica ca nu ma voi putea integra.Am de ce sa ma tem? Sau totul va fi ok?

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

O sa fie ok.De obicei toti de la liceu sunt sociabili si nu conteaza cati nu cunosti ca te imprietenesti foarte repede cu ei...mai ales baietii sunt super de gasca la liceu... o sa te distreziwinking.

15 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

O sa fie ok.De obicei toti de la liceu sunt sociabili si nu conteaza cati nu cunosti ca te imprietenesti foarte repede cu ei...mai ales baietii sunt super de gasca la liceu...o sa te distreziwinking.

| lolly_3072 a răspuns:

Poi o sa fie putin mai greu prima saptamana pana ii cunosti pe toti.etc.happyDar o sa fie bine.

| GnnAndra a răspuns:

Trebuie doar sa ai incredere in tine.Fi tu si totul va fi ok.Noroc si mersi pentru raspunsul la intrebarea mea :*

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Buna.toata treaba e sa ai incredere pe tine. daca esti asa cum te-ai descris,, sociabil sh amuzant" nu ai dc sa-ti fc griji.totul o sa fie ok...

bafta:*wave

| steff explică:

Merci! Ma bucur ca am gasit un raspuns bun sh sunt mai sigur pe mine acum.

| steff explică:

Blondy! Am intrat la I.L.Caragiale,Ploiesti.Suntem colegi?big grin

| proffessor a răspuns:

Stai linistit, nu trebuie sa-i lasi pe noii colegi sa te considere un alientathappy Sigur, in primele zile/saptamani de scoala toti vor incerca sa se laude si sa se integreze cat mai bine in colectiv! Dar am un sfat foarte folositor pentru tine: FII TU INSUTI, SI TOATE VOR VENI DE LA SINE...MAI ALES APRECIEREA DIN PARTEA COLEGILOR! ceao si o zi buna! happy blacksoul

| knnight a răspuns:

O sa fie okbig grin

| pinkangel a răspuns:

Nu ai de ce... daca esti o fire sociabila totul o sa fie ok happy

| n2paul a răspuns:

Depinde, de obicei clasa a 9 o sa ti fie cea mai grea pana ce te imprietenesti pe acolo, ia si citeste acest articol (este cam complicat dar f adevarat ) http://www.artaseductiei.ro/the-king-of-high-school si o sa vezi ca poate ajungi chiar cel mai tare nu doar un simplu baiat

| Anonim_9586 a răspuns:

O sa fie ok. Tare poza.Ala esti uh?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Atata timp cat esti o fire sociabila, niciodata nu ai sa intampini probleme de adaptabilitate.
Succes la liceu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! ai zis ca esti o fire sociabila. blah blah... daca esti asa. de ce iti e frica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva...important e sa nu iti faci iluzii...
Eu mi-am facut o gramada de vise cum ca la liceu totul va fi roz si nimic nu va mai fi urat... Nu a fost asa... In vacanta citisem lista viitorilor mei colegi si imi imaginam cum sunt, cum va fi la ore...
Vise...nimic nu se schimbase...sau poate da, noii mei colegi sunt mult mai maturi, mai intzelegatori, mai sociabili, mai " prieteni"...
Toul va fi bine...vei vedea... Important e ca dirigintele sa faca din voi un colectiv puternic... te vei integra cu sigurantza peste oricine ai da...important e sa vrei

| - Ǻdddααα ♀ - a răspuns:

In ce liceu ai intratbatting eyelashes?

Pt toti o sa fie greu la inceput.Si eu imi fac griji.Ma gandesc daca o sa ma inteleg bine cu toti colegii happy Dar eu deja am cunoscut cativa dintre colegi.Chiar maine ma duc sa ma vad cu o parte si sper sa fie totul binehappy ...Astept rasp tautongue