| TheGirl333 a întrebat:

aceasta intrebare este numai pentru fetebig grin Eu am 11 ani si multe fete din clasa mereu vbesk despre ciclu si cresterea sanilor......Eu sunt n fel de fata mai baietoasa stau mai mult printre baieti si mere urasc sa le aud vorbind asa Ele imi spun ca o sa mi se intample si mie dar mereu le raspundeam ca am vazut o fata care s-a nascut fara acele organe si nu putea face copii si ca vreau sa fiu cu ea daca se va intampla sa nu fiu ca ea cum ma voi ptea obisnui? Funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Patience a răspuns:

Pur si simplu ignora-le. Daca nute simti bine in preajma lor incearca sa la eviti cate posibil..si..au dreptate o sa ti se intample si tie pentru ca esti femeie dar o sa te obisnuiesti. Faptul ca esti mai baietoasa nu conteaza si eu am fost si pot sa spun ca inca sunt...prefer compania baietilor si fara sa ma gandesc pot sa spun ca am mai multi prieteni de sex masculin happy, innebunesc sa aud toata ziua unghii, farduri, coafuri,"fata ai vazut ce reduceri sunt la zara, BORINGhappy

1 răspuns:
| Nayuky a răspuns:

laughing glumesti nu? o s te obisnuiesti pentru ca nu ai de ales..cu timpul o sa te obisnuiesti..nue cine stie ce..as intelege daca ar fi ceva mai grav..lasa-le sa vorbeasca daca nu iti place nu asculta..si eu sunt mai baietoasalaughing si ce? ..si la mine au niste subiecte si probleme de numa..ca ma speri cand le audlaughing