| LoStEyEs a întrebat:

straight face Acum cateva zile am avut un vis ciudat, niciodata nu am visat asa ceva straight face Am visat ca am cazut cu capul de o bara ( una de fier ) si am murit ( nu vroiam sa mor, vroiam sa ma intorc i corpul meu )straight face simteam cum pluteam spre cer. Dintr-o data m-am vazut printre nori, si eram foarte speriata. Imi poate spune si mie cineva ce inseamna acest vis? Ca la semnificatii nu prea am gasit, poate gasiti voi cevawinking fundita + Vot!
P. S. Nu-mi spuneti sa nu cred in aceste lucruri n-are rost, va pierdeti timpul, si o sa luati " stupid " :p

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

In interpretarea populara a viselor se spune ca, daca visezi ca mori, ti-a murit moartea. De multe ori unele interpretari s-au adeverit : apa, ploaie, rau= plans, suparare; baiat=bucurie; etc

| LoStEyEs explică (pentru dana85):

Cum adica mi-a murit moartea?hee hee

| dana85 a răspuns (pentru LoStEyEs):

Ai scapat dintr-o situatie grea

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește mai multe aici, la secțiunea dicționarul de vise: www.elystar.ro
Pa, pa.

| LoStEyEs explică (pentru Legiuitoarea):

Mersi mult! kiss

| Legiuitoarea a răspuns (pentru LoStEyEs):

Bună.
Cu multă plăcere!
Pa, pa.

| missShe a răspuns:

Pai si sora mea mai mare mia povestit un vis asemanator oricum era in sicriu oameni la mort etc si ea s-a ridicat desupra lor dar nu vroia, si acolo sus printre nori. S-a trerzit foarte speriata. Oricum am intrebat-o pe mama ce inseamna si a zis ca e inregula, ca astfel de vise daca te visezi mort sunt bune pentru ca inseamna ceva cu Dumnezeu ca ti-a iertat pacatele si cheistii, nu mergi in iad. Daca nu crezi in asa ceva, nu stiu ce sa zic. Sper ca te-am ajutat. Succes cu asta!

| LoStEyEs explică (pentru missShe):

WoW! asta ce zici tu e chiar adevarat! Eu in acea seara ma rugasem la Dumnezeu sa-mi iarta pacatele pe care le-am facut pana acum ( am necajit parintii, etc ). big grin mrs pentruraspuns!winking

| dana85 a răspuns (pentru LoStEyEs):

Ma bucur ca vestea mea s-a adeverit in viata ta happy

| LoStEyEs explică (pentru dana85):

Si a ta big grin eu atunci vb pentru missShe big grin, ca in acea noapte ma rugasem Sa-mi iarta pacatele big grin Dar si a tta s-a adeveritwinking

| missShe a răspuns:

Ma bucur ca te-am ajutat :* Genul acesta de vise aproape " sadice " nu sunt interpretate corect de catre majoritatea. Oricum visele de cele mai multe ori nu sunt ceva pe care te poti baza.