| Alexkingdrift a întrebat:

AM 15 ani si as vrea si eu sa ma apuc de fumat. spuneti-mi care tiguri sunt cele mai bune si niste trucuri pentru parinti sa nusi dea seama ca fumezi. Funda celui care ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Marloboro rosu lung is cele mai bune. si ca sa nu isi dea seama nu ai ce sa faci. nu s-a inventat ciunga care sa acopere mirosul de tigara. O sa iti minti parintii dar nu v-a dura prea mult pana o sa isi dea seama, din propria experienta iti spun happy.

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu te apuca prietene de fumat mai bine te apuci de innot sau de salahappy
ca sa pui ceva pe tine sa bagi 'fetili' in 'boala' big grin

| ImHereForYou a răspuns:

Uite...iti dau un sfat=>nu te apuca de fumat! nu inteleg dc uh vrei asa ceva...in ziua de azi multi incearca sa se lase sh pentru ca nu pot ii conving sh pe altii sa se apuce!
Sper sa tii cont sh de sfatul meu!

| eucumine010 a răspuns:

Nu te apuca de fumat.

| zăGhost a răspuns:

Chiar nu stii ce sa mai faci pentru a iesi in evidenta?
Iti sugerez ceva: GO GET A LIFE!

| ombladon a răspuns:

Pe scut ESTI PROST pun pariu ca te apuci de fumat doar pentru ca prietenii tai fumeaza...

| Supplexa a răspuns:

Pai tigari... depinde de fiecare nu la toata lumea le place aceiasi firma de tigari (eu fumez kent, si imi place foarte mult, ma relaxeaza ), pai e foarte usor sa nu te prinda parintii, sa ai mereu parfum si guma la tine, daca ai aceste 2 lucruri nu vor banui niceodata ca ai fumat :*

| Sh0rty a răspuns:

Eu fumez Marlboro rosu scurt (intr-un timp si Dunhill negru) dar e o prostie... eu am inceput sa le raresc. Pierzi o gramada de bani cu ele, ai putea sa te distrezi sau sa iti cumperi ceva ce iti place cu banii aceaia.
A... si o sa stai mereu cu teama sa nu te vada cineva sa te spuna la parinti.

| SfarcExotic a răspuns:

Prieteneeee, fi atent, daca fumezi ai tai o sa-si dea seama oricum, asa ca nu conteaza, daca vrei sa fumezi, trage in tine si da-l afara ( fumul, nu te gandi la altceva ). aaaa, poti fuma More pentru inceput... HF