Eu cred ca trebuie sa inveti limba ROMANA! din papagaleasca ta, nu inteleg absolut nimic.
Nu am înțeles mai nimic din ceea ce spui tu acolo. Fii mai explicită! fii pe subiect!
Eu abia dupa o cafea am inteles ce vrea sa spuna.Citeste raspunsul meu si vei intelege intrebarea.
Mulțumesc mult Angy, pentru că am greșit gramatical acum văd că userul m-a luat peste picior... Of.
Nu ca daca tot ma enerveaza stiu c aiam FU****tut una si gta si dupa ma va respecta
Greselile lui gramaticale sunt o alta poveste.Am incercat sa raspund la subiect.
Dar daca ar fi scris si corect, ar fi avut sanse sa i se raspunda mai mult.
Cu luatul peste picior....ma abtin.
Nu asa iti impui respectul. Crede-ma.
Pe langa faptul ca nu scrii corect, ma chinui sa descifrez ce ai scris, imi tocesc degetele tastand nici macar nu tii seama de sfatul meu.
Asta e în capul lui nu ai ce să-i faci. Nu înțelege ce-am vrut să spunem.
Și eu am fost copil și eu am trecut prin asemenea momente și singura variantă este ignoranța.
Corect; adolescenta e perioada ai naibii de grea; am unul in casa stiu ce spun.
Vă cred... Eu mă uit la cei mai mici ca mine (24ani), și mi se par deplasate anumite lucruri pe care le fac în comparație cu cei din generația mea.
Cu bataia NU revolvi nimic.Incearaca pe cale amiabila.Sa vorbesti cu el si sa spui ce te deranjeza.
IN plus bataia duce la consecinte grave. Poti fi trimis in judecata atat tu cat si tatal tau, sau in cel mai bun caz te poti alege cu amenda.
Nu uita ca de la o anumita varsta ( 14 cred raspunzi pentru faptele tale)
Asa ca indifent ce-ti face baiatul respectiv cel mai bine sa te abtii.
Deci mai pe clar i un smecher la sch care tat ma enerveaza ma injura se da mare etc smecher si eu nu mai suport vreau sa-l bat da ma te sa nu pateasca cv sa-i dau una si sa-l las dracu jos si dupa exmatriculare da ma tem sa nu ma prinda pe strada cu alti ca apoi i rau