Hai frate, si pe mine tot asa ma cheama, Vasile, si stii ceva? e numele meu ma mandresc cu el! E un nume de sfant, mandreste-te cu el, parintii ti-au dat acest nume poarta-l cum se cuvine. Nu numele conteaza, ci caracterul tau, felul de a fi, daca te cheama de ex. Lucian esti mai smecher? Naiv.
Foarte frumos, special chiar! Daca le-ai accepta te-ai accepta pe tine ca persoana.
Ha ha ha Vasile e nume de taran si poate si de aia te striga Vasile, ca esti taran.Nu,frate,doar glumesc.Eu zic ca nu ar mai trebui sa-ti pese de numele asta, ca pan'la urma numele ni-l aleg parintii, nu noi.
Mie imi plac amundoua.Dar de exemplu si pe mine ma cheama Gabriela si Amelia nu prea imi place Amelia.Asa ca le-am spus prietenilor sa ma strige Gabi si persoanelor noi nu asa apropiate, Ami.Si acum asa ma cheama. Ideea este ca trebuie sa iti asumi numele.Adica gen daca ai un cont, foloseste numele Vlad ca sa te cunoasca lumea de Vlad. Spune-le celor care te striga asa sa nu te mai strige, si daca inca o fac nu raspunzi.O sa vezi ca o sa isi dea seama de ce nu raspunzi cand te striga si o sa iti spuna Vlad. Dabia atunci sa spui,, Da''. Succes. Funda? :*