| mafialuialinus a întrebat:

am gasit pe net o problema de logica si care suna cam asa

Un sultan avea 3 oameni de omorati si era in toane bune le-a zis ca daca le raspunde corect la o problema le cruta viata. Iau pus in sir indian si au fost legati la ochi.Sultanul a pus in sac 2 fesuri negre si 3 albe. Le amesteca si pune fiecarui om cate un fes. Le da la fiecare legaturile jos si il intreba pe ultimul ce fes are, el stia ce fes are primul si ce fes are cel din fata lui dar nu stia ce fes are el, asa ca se gandeste apoi dupa ce se gandeste zice sultanului: nu stiu sultane taiem cap.Sultanul se minuna si zice bine ai zis ca vei scapa nu puteai ghici, al doilea stia ce fes avea primul si mai stia ce a raspun al 2 lea si a stat sa se gandeasca de ce a raspun asta dupa un timp a zis si el ca nu stie sa ii taie capul minunat sultanul i-a crutat viata.Al 3 lea era orb si nu putea vedea ce fesuri au asa ca el a folosit ochiul minti. si a dat un raspun fesul meu e alb. si le-a dat drumul la toti.

Intrebarea este :Ce credeti voi ca a gandit fiecare de a dat acest raspuns? dau funda si vot

3 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Eu nu cred ca a gandit vreunul ceva, erau prea speriati pentru asta. rolling on the floor

| DarQueen a răspuns:

Te rog, lasă-mi site-ul unde ai găsit asta.
Că de la tine nu înţeleg multe şi pare interesant big grin

| kestor a răspuns:

Esti ungur pr.ost sau nu ai auzit de virgule? F.M.M