| Dannys1 a întrebat:

Sall TPU, am mai posta ceva asemanator dar n'am primit niciun raspuns.Va rog mult cine se pricepe sa ma ajute si pe mine am un calculator cu urmatoarele componente:placa video onboard nvidia nForce 630a, 1 gb ram, procesor amd sempron-le-1150 2.00ghz se restarteaza singur chiar daca nu intru in nici'o aplicatie, plus ca imi iese din toate jocurile cum ar fi counter strike care este ff mic si nu trebuie multe cerinte si imi arata tot felul de errori la google chrome am sa las si erroarea care mi-o arata cand se restarteaza PS.am schimba asa cooler, pasta termo, sursa, alti rami, placa video, a mai ramas procesorul, am mai auzit ca poate sa fie un scurt pe placa de bazasadplz help raman dator o funda nu inseamna nimic add cine vrea sa ma ajute hiph0p67 sau va rog postati aici

2 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Păi, ai încercat să duci PC-ul la un service?
Se poate ca placa de bază să nu suporte unul sau mai multe componente pe care le-ai schimbat. Te-ai uitat la compatibilitate înainte să schimbi o piesă în el?
Placa de bază pare a fi principala problemă aici, cred că trebuie înlocuită.

| Dannys1 explică:

Pana sa schimb cu alte componente se restarta oricum, nu m-am dus la niciun service pana acumstraight facedaca e placa de baza il arunc pe geam\dancing