Eu te sfatuiesc sa mergi si sa treci peste motivele tale fiindca este vorba de o iesire cu parintii si apoi la mare. Sigur este o saptamana si marea este frumoasa, stai la soare, relaxare, plimbare pe plaja prin nisip (calcaie frumoase, picioare fine, soare pe zonele mereu acoperite), altfel de mancare, lichide, crema de soare... o minunatie! Ce n-as fi dat sa fi mers si eu macar o data in asa super loc, insa parintii mei mereu au avut ceva de facut si niciodata nu au mai ramas bani pentru asta! Daca nu mergi iti va parea rau, apoi oamenii noi, experientele si micile incidente amuzante, ce vei povesti la scoala? Vezi mereu partea frumoasa, ai net in camera, ne poti scrie impresii... Numai bine!
Nu merge cu certitudine nici la una nici la alta. Daca ii spune ca este bolnava exista posibilitatea de a o duce la doctor, iar daca se preface ca este posedata o va duce la biserica [-O
Paradox!, şti de ce cred eu că nu vrea la mare?
Există un domnishor pe acasă, şi nu se poate să îl lase aşa cu buza umflată. 'Țelegi ce vreau să spun tovarăşe?
Presupun ca totusi are motive reale, poate pur si simplu nu ii place sau ceva.