Aceasta nu este o pr adevarata...Eu cred ca vrea numai sa vă sperie, si vrea sa pară ca -nu-i pasă de nimic, vrea sa pară indiferenta si sa fie cine nu este..Cu siguranta ii pasă si nu o sa le pună pe fb.(Părera mea) Sper ca te-am ajutat:*
Eu cred ca cel mai bine este sa ma dau pe langa ea si sa ma impac cu ea ca sa nu mai fie amenintari insa o sa ma tin cat se poate de departe de ea.
Eu zic mai bine, sa rezolvati totul si sa nu te dai pe langa ea, pentru. ca o să observe ca ti-e teamă si se v-a folosi va crede ca te are la mana..si cum spune kidutza nu rezolva nimic daca pune filmuletele pe net sau pozele mrg:*
Dar o sa ma faca d eras in fata tuturor! (((((((((((((((... si ma gandesc ca cea mai rea poza este cu mine bagat cu capul in zapada si aratand semnul rock-ului..adik 2 degete ridicate. daca o sa puna pozele acelea pe facebook? ((((..nu stiu ce s afac.plus ca azi am incercat sa ma impac cu ea dar e incapatanata a naibii de rau..si nu vrea in nici un fel sa ne impacam
Vorbeşte cu ea şi spune-i că nu rezolvă nimic dacă postează filmuleţele alea sau pozele. Şi în caz că postează, postaţi şi voi. Dar, ar trebui să vă rezolvaţi cât mai repede problemele să nu se ajungă aici.