| Alex1 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. dau funda si voturi! Vara trecuta eram in romania (acum sunt in grecia). Am cunoscut o fata pe nume Livia Andreea ea de prima data cand m-a vazut tot imi spunea iubitule asa din tro data eu nu-i dadeam importanta...am stat vreo zi inmpreuna toti cu prietenii dar nu vb aproape deloc. din ziua urmatoare nu am mai vazut-o de loc. A trecut 1 an si de atunci mi-am dat seama ca o iubesc imi placea foarte mult de ia si acum sufar in fiecare zi cand nu e langa mine de la anul o sa fie la noi la scoala in romania ce sa fac? cum as putea sa-i spun ca o plac si ca vreau sa fim impreuna plssss help!

1 răspuns:
| ella369 a răspuns:

Fetelor le plac cuvintele. Dar le plac si gesturile.O solutie:intai vorbesti cu ea si ii spui direct ce simti. Dar nu incepe sa fabulezi. Spune exact cum iti vine in acel moment. Fara discursuri sau alte chestii. Fii natural. A 2-a solutie: cand va vedeti fii atent la ea. Daca iti arunca priviri, daca iti zambeste des, daca se uita la tine iar tu o surprinzi cu privirea si ea intoarce capul inseamna ca te place. Atunci poti actiona direct te duci la ea ii dai un sarut. Si ii spui mie imi place de tine. Ea va ramane socata. Tu te intorci si pleci si fii sigur ca ea o sa te cautetongue. Sper ca te-am ajutat.