| Alex1 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. dau funda si voturi! Vara trecuta eram in romania (acum sunt in grecia). Am cunoscut o fata pe nume Livia Andreea ea de prima data cand m-a vazut tot imi spunea iubitule asa din tro data eu nu-i dadeam importanta...am stat vreo zi inmpreuna toti cu prietenii dar nu vb aproape deloc. din ziua urmatoare nu am mai vazut-o de loc. A trecut un an si de atunci mi-am dat seama ca o iubesc imi placea foarte mult de ia si acum sufar in fiecare zi cand nu e langa mine de la anul o sa fie la noi la scoala in romania ce sa fac? cum as putea sa-i spun ca o plac si ca vreau sa fim impreuna plssss help!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O iubesti pentru simplu fapt ca ti spunea,,iubitule,,, gandeste-te un pic,, poate o fi adevarat dar multe fete spun cuvantu acela asa numai ca sa nu zica ...frate,prietene.amice,etc. daca o sa fiti la aceiasi scoala, lasa lucrurile sa decurga normal, cine stie poate o sa deveniti un cuplu

| xqevilkissworldx3 a răspuns:

Pai daca vii si tu in tara si o sa fiti la aceiasi clas aincearca sa o prizi un moment in care sunteti singuri si spune-i usor usor ca o placi. poate si ei ii place de tine si invit-o la un suc ceva!