Nu te mai ineca intr-o lingura de apa,ce te panichezi asa?
Mergi la ea,o privesti in ochi si-i spui ca vrei sa discutati ceva foarte important,cand poti s-o vezi,vrea sa mergeti impreuna acasa?
Si,daca accepta,ii spui ca e draguta si-ti place mult. Punct!
Tu crezi ca fetele sunt diferite de voi baietii?
Cum vorbesti cu prietenul tau cel mai bun,asa vorbesti si cu o fata! Fara expresii deocheate,insa,si fara injuraturi!
Invata sa fii discret,ce vrea sa insemne "toti ma imping sa ii zic ceva",care toti?
N-o pune pe fata intr-o situatie penibila si n-o fa sa regrete ca ti-a dat numarul de telefon! Chestiunea asta va priveste DOAR pe voi doi,pe nimeni altcineva!
Si,nu folosi alt telefon, iar daca ai pierdut numarul, il poti cere din nou, explicandu-i exact ce s-a intamplat! Pe deasupra spune-i ca ai vrut numarul ei chiar daca n-ai telefon, pentru ca iti place atat de mult! Este cel mai bun discurs ca sa-i spui c-o placi!
Deci, fii sincer si discret!
Si bafta!
Cum dracu sa nu ai telefon in anul 2012+1? Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor sa iti ia si tie unul ca ai nevoie, ca trebuie sa tii legatura cu fetele, ca pe mess nu merge mereu... Apoi afla-i nr de telefon din nou, ce-i asa greu sa-i spui ca l-ai pierdut? Nu-i spune ca l-a sterg prietenul tau ca suna ciudat...
Buna.pai du-te la o prietena sau cineva apropiat si cerei din nou nr de telefon sau daca nu povesteste-i cum s-a intamplat si poate ti-l da si apoi trimite-i mesaje cu ce faci daca faci rost de un telefon, iar daca nu du-te si vorbeste cu ea si spune-i ca o placi si ca ai vrea sa incercati o relatie! bafta
Sincer mai bine ii spuneai ca nu ai tel si vb pe mess sau fb decat sa minti nu-i bine te popate prinde si se supara apoi pierzi sansa mi-s-a intamplat
Pai paii daca tot ai facut rost de numarul ei incepe sa ii treimiti mesaje cu ce faci sa vada ca iti pasa de ea si asa se va simti bagata in seama..mai apoi dupa ce aveti mai multe conversatii in care va cunoasteti putin puteti sa va dati o intalnire si la intalnire ii spui sentimentele tale pentru ea si o intrebi daca ar vrea sa fie cu tineapropo daca nu ai telefon eu zic sa nu te bazezi pe cel al colegilor..nu stii ce se poate intampla (va vede mesajele, o poate suna pe fata cu numar ascuns si apoi ar iesi nasol.)mai bine i.ei mobilul mamei sau al tatalui dar sa le stergi mesajelecat despre baietii care se baga prea mult spune.le ca nu e treaba lor si ca te descurci, vor intelege:*:*