| Kiduletsss a întrebat:

Am o colega in clasa cu curul cat casaaa e grasa, urata, tocilara si e plina de cosuri... Puteti sa-mi ziceti o poezie sa rada colegii de ea?
Va roog Dau fuuunda!
P. S:Numele ei e Andreea...Ms...happy

Răspuns Câştigător
| viiooVe a răspuns:

Foarte urat din partea ta...

Vezi.ti de viata ta.
Ce.ti pasa de ea?
Asa a facut.o Dumnezeu.
Poate aspectul nu e punctul ei forte dar sunt sigura ca are multe alte calitati.
Punete putin in locul ei.
Cum te.ai simti?
Minunat, presupun! Sau nu.

Am si eu o colega in clasa care are probleme cu glanda. Si la inceputul clasei a 9 a pur si simplu o iram si voiam sa fac misto de ea, la fel ca tine; dar am invatat ca nu in aspect sta totul. Fata s.a dovedit a fi foarte de treaba si imi e una dintre cele mai bune prietene.Mergem impreuna spre casa si se mai gaseste cate unul din asta care sa faca misto de ea si bineinteles ca se intristeaza, dar isi revine imediat.E genul de persoana care nu se lasa invinsa cu una, cu doua si nu stii cat o apreciez pentru asta. Stie ca nu traieste o mie de vieti.

Deci nu mai fi asa. Nu dai dovada de nimic bun daca vrei sa faci asta.

13 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dragă Pinky, poate colega ta nu e frumoasă dar nimeni nu este perfect. Dacă ti-a făcut ceva ar fi bine să vorbeștiu ce ea și să lămurești cu ea nu să îi implici si pe restul colegilor.Ție ți-ar plăcea să își bată cineva joc de tine?

| Gabriela0206 a răspuns:

In locul tau m-as simti mizerabil dupa ce am postat intrebarea asta. Tu nu ai suflet?!

| Dey_1617 a răspuns:

Buna.
Nu`ti bate joc de altiiwinking
Cred ca maxim ai 12 ani,ce copchiioh go on
Tie ti-ar conveni sa faca asa cu tine?
Asa a fost data de Dumnezeu,nu e frumos,eu cred ca tu te`ai simti foarte prost daca si-ar bate joc de tine toti colegiihappy
Si daca invata nu inseamna ca vaii gata e tocilara, poate ca ea invata ca vrea sa fie cineva in viata, un medic etc etcwinking

| Kiduletsss explică:

Mentionez ca i-a a compus prima...si nici macar nu se imbraca de firma...si ea s-a luat prima de mine si ma barfeste

| Graphee a răspuns:

Cam putin exagerat la faza cu "grasa, urata, tocilara si plina de cosuri"... Fiecare este frumos in felul lui.
Frumusetea este trecatoare.
Ei bine, poate tu te consideri frumoasa. Dar oricine poate sa iti gaseasca un defect. Deci mai bine nu iti bate joc de ea. Caci se poate intoarce "roata" oricand.
Mai bine incearca sa fi prietena cu ea. Nu sa ii faci viata mai grea.

| doriiy a răspuns:

Am si eu o astfel de fata in clasa. chiar daca rad de ea, nu rad de fata cu toata clasa. rad cu inca doua prietene. si nu tot timpul. si adevarat acu`! pune`te in locu` ei si simte`te batjocorita si etc. cum te`ai simti!? poate spui ' pai nu comenteaza nimeni la mine ' nu cred ca e asa. maturizeaza`te. cred ca mai mult de 12 13 ani nu ai. daca faci cum ai scris mai sus o sa ai de pierdut in viata. si pe langa aspectu` ei poate e chiar o fata de treaba.

| TraficantaDeFunde a răspuns:

Urat din partea ta sad Daca toata lumea siar bate joc de tine tie tiar place? straight face Nici numai am nevoie d e funda ta

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Dc sa razi de ea? daca faci asta roata se a intoarce si toti vor rade de tine si sigur nu o sa-ti placa!winking

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Bah voi suneti copii fara ocupatie,ce are daca e grasa,are cosuri si e tocilara? Un om nu il judeci dupa infatisare, ci dupa cum este pe dinauntru, tu poate esti frumoasa la exterior dar la interior...nu te supara ca iti spun dar esti o ACRITURA!

| Kiduletsss explică:

Bah voi nu intelegeti ca ea a compus prima o poezie si a strigat-o in gura mare...

| Dey_1617 a răspuns:

Pinky explică:
Mentionez ca i-a a compus prima...si nici macar nu se imbraca de firma...si ea s-a luat prima de mine si ma barfeste.

Mai fatastraight face
SI daca nu se imbraca de firma ce? E mai prejos? NU. Poate ca nu are posibilitatile pe care le au altii sa se imbrace asa.Nu haina face pe om, parerea mea. Si daca ea sa luat de tine tu trebuie sa faci la fel? Ce oamenioh go on si daca te barfeste lasa sa te barfeasca parca ai avea 12 ani sau poate ai din cate vad pe aici. Ce copchilastraight face Daca una te barfeste faci si tu la fel? Doamne. Ar trebui sa taci ca asa e cel mai bine, si in plus tine minte: Nu judeca tu pe altii, ca are cine sa ii judecewinking

| Dey_1617 a răspuns:

Asa si daca ea a compus prima ce?
Tu trebuie sa faci la fel? Alta ocupatie nu aistraight face? Ptiu daca am mai vazut asa omoh go on.

| 358ili a răspuns:

Deci astfel de oameni sunt chiar nesimtiti.Si ce daca arata asa? Cand o sa arati si tu asa sper sa faca ea asa despre tine....Rade ciob de oala sparta.Nu meriti respect!
P.S:Nu conteaza ca nu se imbraca de firma pun pariu ca te imbraci numa din piata si esti o copila de 12 ani.Imi pare rau ca iti zic asta dar asta e adevarul. Sper sa te trezesti la realitate.Numai bine.Eu am raspuns numai la intrebare. Pupici :*