anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am o "dilema" in legatura cu un baiat. Deci eu si cu el vorbim pe net de ceva timp, si, la inceput era foarte dragut cu mine, el ma saluta, si imi dadea mesaje mai cam mereu, chiar credeam ca ma place. Eu recent, imi pierdusem contul si mi-am facut unul nou, iar sambata seara i-am dat cerere de prietenie. Dupa i-am dat mesaj... :

Eu: Ya, am pierdut si celalalt cont =]]]

El:Wtf?
Iar

-Da...pai stii ca il aveam pe celalat de dinainte
unde mi-ai dat tu prima data cerere de prietenie
si celalat...

-Ahah

-mdap;-;

-Asta e pakat

-Ya...dar ma bucur ca pot vorbi in continuare cu tine :v

-Iaii

-ce entuziasm smr

-Scuzee

-lol, ok
si ce faci?

-cu baietii

-oh, atunci te las
noapte buna :-:

-Oyasumii

Si de atunci nu am mai vorbit...Cred ca intr-un fel l-am deranjat, adica era cu prietenii lui;-; Mi-e "frica" sa ii dau mesaj, pentru ca nu cred ca ii pasa de mine. Dar inainte era altfel, el ma saluta, el se baga in seama, iar acum parca nici nu-i mai pasa de mine Am facut eu ceva gresit? O.O.
Si cand il vad online imi vine sa mor >-< Chiar am inceput sa-l plac, dar daca i-as spune nu ar mai vorbii cu mine niciodata. Deci, ce sa fac? Sa-i dau eu mesaj sau sa astept de la el? sad Help, sunt o baka care are nevoie de ajutor =]]] Ma scoate din sarite.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Isi pierzi timpul, macar v-ati vazut real?

| SakuraMiraiEdo a răspuns (pentru RAY):

Yup

| RAY a răspuns (pentru SakuraMiraiEdo):

Cum a fost?

Meh, nu a fost cine stie ce. Am iesit doar in oras si am vorbit. xP

Atunci de ce continui daca nu a fost nu stiu ce, sincer nu ai prieteni de ce te-ai agatat de asta?

Pai sincer, chiar nu am prieteni...si cred ca de asta m-am "atasat" in felul asta. Doar cu el puteam vorbi xD

Ce varste aveti?

Avem amandoi 17 :v

Il placi la fizic sincer?

Da, dar si la caracter.

| Adrian109 a răspuns:

Dai tu mesaj.