| KaRa23S a întrebat:

Sall TPU, am o intrebare mai ciudata: cum se taie( in ce parte se taie) unii de au dita mai cicatricea, dar neatingandu-si vena. adica fara sa ajunga pe la spital... sau daca ai atins o vena (nu artera.ca aia stiu ca e mortala) si tiai legat mana cu cv, o carpa (garou) se opreste sangerarea de tot? mai trebuie sa te verifice un doctor? as vrea ceva sigur chiar cineva care stie de pe pielea lui... nu ca as avea intetii prostesti d'astea, e doar curiozitate pentru medicina big grin

Răspuns Câştigător
| ALeXsSaY a răspuns:

Pai ori se taie trasversal paralel cu vena sau exact pe vena insa nu f adnc pentru a nu ajunge la ea. oricum, daca iti legi ceva sangerarea nu mai este abundenta insa dupa un anumit interval de timp de orsinul catorva ore, zona imobilizata si neirigata cu sange ''moare'' adica apare cangrena si na, bratul trebuie taiat big grin deci da, in orice caz daca atingi vreun vas de sange, obligatoriu la spital. daca te tai cu acea precizie uimitoare dar existenta, ai o cicatrice de toata frumusetea laughing fara sa ajungi al spital big grin P.S stiu pe pielea mea oh go on

13 răspunsuri:
| KaRa23S explică:

Problema e ca nu se vede nimic pe mana mea. am fost sa-mi iau analizele si de abia mia gasit aia vena

| KaRa23S explică:

vad ca facem chat aici big grin mrg apropo alexssay cu ce te-ai taiat?

| ALeXsSaY a răspuns (pentru KaRa23S):

Pai cu lama cu ce altceva? laughing bine am facut si cu cutitul dar na, ala doare prea tare pentru mine whistling oricum, nu iti recomand sa faci asta. oricum, avea dreptate DNSK, cum le vei explica copiilor cicatricele? big grin si ma rog, daca vrei sa dai la medicina, mai bine incerci sa asisti la o autopsie, e mult mai interesanta big grin acum, revenind la problema ta, sa stii ca nu trebuie mereu sa te tai f adanc pentru a avea o cicatrice, cateodata ramane si de la o simpla zgarietura, depinde doar de zona. big grin adica, pe mana pielea e mai fina, si ramane pentru ceva timp cicatricea, dar daca te tai seriooos gen 3-4 mm, ai dat de naiba devil nu mai trece. big grin P.S mie imi plac pozele lui DNSK, sunt misto big grin si, daca vrei sa dai la medicina, va trebui sa te obisnuiesti cu sangelewinking

| KaRa23S explică:

Bai da pozele alea... ma uit printre degete la ele sincer

| DNSK a răspuns:

Doamne apara mah fata.vezi k ramane pe toata viata.cum o sa le explici copiilor ce-i pe mana ta? voi chiar nu judecati mah? in ce lume traiti mah?! da baga-ti o surubelnitza in aorta! sau ia un cutter si incearca-l pe jugulara! eu tot ma mir ce-i in mintea voastra mah.la anii vostrii eram in fata blocului la flori fete cu masinutele nicidecum cu cutitu in mana! doamne fereste.si voi chiar sunteti viitorul tarii.ne duce dracului toti. daca u o sa dai la medicina.multi morti o sa ai pe numele tau! bafta mare

| DNSK a răspuns:

Http://www.documentingreality.com/......elp-11192/
daca nu faci si u asa.esti praf! bafta s-ai!

| ALeXsSaY a răspuns (pentru DNSK):

Daca pozele sunt reaaaale in totalitate, tipa aia e chair genius big grin ma rog, si are nevoie de ajutor cat mai repede, dar totusi, e socant straight face

| zuzumia a răspuns (pentru ALeXsSaY):

Or fi reale toate pozele alea? happy

| ALeXsSaY a răspuns (pentru zuzumia):

Nu.st editate. Un prim motiv ar fi ca durerea te-ar face sa lesini si nu ai apuca sa te tai atat d adanc. Un alt motiv ar fi ca daca pierzi atata sange, chiaR nu te mai scoli d jos laughing so. cred ca st trucate oh go on

| DNSK a răspuns:

Alea sunt un exemplu! bine ii una sa-ti faci o mica teietura si alta sa risti sa-ti pierzi mana! da nu te prostii.k peste ani cine stie unde o sa ajungi si o sa ai nevoie de tine "intacta". eu m-am trezit in 2007 dand pentru politie. daca aveam minunile alea pe maini zburam din start.niciodata nu stii ce te impinge viata sa faci.si sa dai cu picioru k at cand erai mica si fara cap nu ti-o zis nimeni sa nu faci aia sau aia.ii ff urat! din toti astia de aici.toti te incurajeaza spunadu-ti cum si ce trebuie facut! eu iti zic sa nu faci! eu fac un pas in fata lor si zic NU! o sa suferi la viata ta destul.o sa ai si rani trupesti si sufletesti.nu incepe de acum.si mai ales voit! termina cu prostiile si scoate-ti ideeile astea din cap! esti copil.de ce nu te porti k atare? de ce nu poti si u sa faci ce face un copil? adica sa traiasca anii astia? k nu te mai intalnesti cu ei veci! de ce? iti trebuie tie cuttere si cicatrici pe maini.eu am vazut oameni ce au si li rusine de ele.si ocolesc subiectu cand intreb "de ce ti le-ai facut?" pff u stii.da ce faci.nu-i bine.gandeste-te nu la ziua de maine.ci peste ani.k cine stie unde o sa ajungi.tot speram la o viata mai buna! la o slujba cu un salar mare. daca ajungi u directoare la nu stiu ce firma? iti poti permite sa meri asa la servici? cu cicatricile alea? poti iti dai seama in ce lumina proasta ai fi? de ce nu judeci un pic ce se intampla in jurul tau? si mai ales ce tine de tine? judeca! un sfat prietenesc.gandeste inainte sa faci un lucru.si 10 ori! bafta!

| Mann02 a răspuns:

Te uiti la structura mainii, si tai paralel cu vena big grin

| Sabyynna a răspuns:

Colegul meu sa taiat si dupa ce se vindecate aproape de tot a dat cu un bat de chibrit peste si ia ramas cicatricea...

| zuzumia a răspuns (pentru Sabyynna):

Bravo... e naspa senzatia...stiu