Nu stiu cati ani ai :-|
dar din cate am observat nu esti destul de matura ca sa iti dai seama ca ele nu se comporta ca niste prietene adevarate! in concluzie nu se pot numi prietene. le cunosti ele te cunosc pe tine si gata. nimic mai mult!
o prietena adevarata cand vede ca te certi cu o alta fata din gasca nu te ataca...si nu da dreptate la nici una. o prietena adevarata face in asa fel incat sa va impacati ...cand ai ceva de spus te asculta te ajuta si iti da sfaturi. nu ca ele ca daca nu vorbesti de baieti nu te baga in seama
probabil la varsta voastra doar baietii is rolul principal si de aceea dar totusi eu leas da jet!
dar daca tu vrei sa ramai in continuare cu ele atunci va trebui sa vorbesti despre baieti ( sa iti mai inventezi cate ceva ca sa le atragi atentia). ar trebui sa iesi i tu mai mult p'afara ca sa fi si tu populara ca ele.si apoi sa te comporti cu ele cum se comporta ele acum cu tine.
Buna!
Pentru inceput invata sa nu mai depinzi de ele!
Cauta sa-ti faci alti prieteni chiar daca e greu. Si nu te mai "apleca" in fata lor!
Vazand ca te trateaza in felul asta e mai bine daca le lasi deoparte ca astea nu sunt prietene!
Bafta :*
Tu n-ar trebui sa faci nimci! Decat sa te indepartezi de ele fiindca asta iti poate afecta situatia scolara fiindca din cate am vazut pari o fata care are note bune.Incearca sa le eviti fiindca pe om il doare cel mai tare cand nu-l bagi in seama. Daca el chiar `ti sunt prietene bune vor veni la tine singure. Daca nu, nu e mare paguba. Fiindca si-asa te trateaza de parca nici n-ai fi.
Bafta
Fundita te rog frumos.
Pai in primul rand spune-le asta si lor ele cred ca te pot controla de aceea se comporta asa nu gresesti cu nimic discuta cu ele si daca nu inteleg inseamna ca nu iti sunt prietene
Nu trebuie sa stai cu ele doar pentru ca sunt populare.Si nici sa te schmbi pentru ele nu merita. Imprieteneste`te cu o alta fata, sau mai multe care ti se par mai " normale" si care unt mai apropiate de tine ca si comportament.Cand ai astfel de prietene pentru mult timp incepi sa devii ca un catelus.Am patit`o si eu si te fac sa nu mai vezi cate alte fete de treaba ar vrea sa fie prietenele tale.Cand nu o sa le mai dai atata importanta o sa vina ele la tine, crede`ma si daca nu : pierderea lor!:*
Buna... nesimptite fetele.
eu zic sa te comporti cu ele cum se comporta si ele cu tine
u nu gresesti deloc... asa sunt figurile, fitele elevelor din ziua de azi... cauta-ti alte prietene care sunt de niovelul tau nu unele care isi bat joc de tine si te ignora
funda?
Se comporta de prea mult timp asa cu tine deja te crede sclava or si de aceea se comporta asa cu tine aratala prietenelor tale ca esti si tu ca ele adica rea sau cum mai sunt ele si discuta doar de baieti si tu da?
Nu cred ca ar trebui sa mai stai cu ele! Nu iti sunt prietene adevarate.am avut si eu deaface cu fete din astea! Sigur o sa-ti gasesti o prietena adevarata...sincer si eu am cautat foarte mult o prietena adevarata...si intr-un final o vei gasi! Uita-te la clipul acesta si vezi daca ele sunt cum scrie acolo: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Elenastoica9 întreabă: