Cea mai înpuţită firmă de cablu.Eu am aşteptat 3 săptămâni să-mi bage netul. Dacă vrei să reziliezi contractul nu poţi decât până pe 5 la început de lună, şi plăteşti şi luna trecută şi toată luna în curs chiar dacă au trecut decât 5 zile.
Pai citeste bine acel contract si vezi ce scrie in el! sau l ai semnat ca primarul)
Mie intr-o saptamana au si venit sa instaleze, in cazul tau ar fi bine sa te duci personal sa ceri anularea contractului daca vrei sa faci altul cu cei de la romtelecom
N-ai cum sa-l anulezi. Stiu ca ei au inclus in contract ca daca vei sa renunti trebuie sa achiti contravaloarea serviciilor pana la sfarsitul perioadei contractuale (cel putin asa e mentionat la mine in contract ). Pe motiv ca nu au venit imediat la cablare, n-ai cum sa renunti la contract, decat daca e specificat in scris in cat timp se obliga sa-ti faca cablarea.
Ca sa ceri informatii despre contract, nu-ti trebuie neaparat codul de abonat. E suficient numele si cnp-ul.
E bine sa nu lasi lucrurile in aer, ca nu se stie niciodata cand se intorc impotriva ta.
Citeste contractul bine si vezi poate gasesti vreo portita. Dar sunt cam slabe sansele, ca de obicei sunt facute in asa fel incat numai ei sa aiba de castigat...