Aici depinde de tine, este viata ta, noi nu avem dreptul sa ne bagam! Si eu fumez de la 8 ani asa ca stai chill!
Pai nu stiu, cele mai bune si slabe sunt virginia slim, sau glamour mentolat!
Nici nu le simti!
Faci o mare greșeală, schimbați prietenii. Aia se cheamă prieteni, serios? Eu te-aș spune părinților dacă te-aș cunoaște
Nu te apuca de fumat.Parintii mei fumeaza de la 17 ani tot din anturaj.Ei vor sa se lase, dar nu au cum.Pentru ca o data ce fumezi nu.mai ai cum.Mai bine, cu banii de fumat iti iei un tricou!
Nu incepe...o sa ai probleme de sanatate
O sa ai tenul mai imbatranit, o sa ti se ingroase sangele..nu o sa poti sa respiri asa bine, iar cand ti se ingroasa sangele circula foarte greu spre inima.
Daca vrei sa ai grija de sanatatea ta, nu te apuca.
Daca vrei sa mori mai rapid...fa-o!
Buna...eu mereu stau cu ai mei in bucatarie si fumeaza non-stop. uite gandeste-te ca poate mai tarziu o sa iti para rau sau chiar nu te vei mai putea lasa de fumat..totusi ai 12 ani..am inteles ca generatia din ziua de azi e mult mai avnsata, dar esti la o varsta frageta(ca si mine) si mai tarziu, pe parcurs poata sa apara niste probleme, cum ar fi boli sau alte probleme care se vor trata numai cu ajutorul unui doctot.Eu zic sa nu incerci asta..chir e o idee proasta..nu zic sa nu stai cu prietenii tai sau cu cea mai buna prietena, dar tu ar trebui sa ii indemni si pe ei sa se lase..am o prietena care fuma si mai tarziu am auzit ca e la spital..si nu e o gluma..plamanii si inima ta nu sunt atat de puternice ca la un adult, iar daca tu de acum ii fortezi sa se maturizeze si nu asa pe rand cum e mersul. posibil sa apara niste probleme..eu nu te incurajez sa te apuci de fumat, multumesc ca ai citit sfatul meu, pup, funda?