anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU,am o problema cu cea mai buna prietena a mea,am cam suparat-o, asta la 7 luni dupa ce ne cunoastem,si as vrea sa-i fac ceva special sa ma ierte,chiar daca ea spune ca nu e suparata,eu simt ca are ceva,ca-mi vorbeste cu un ton asa de plictisit,dau funda celei mai bune idei,scuzati-mi categoria daca nu e potrivita, multumesc mult happy

Răspuns Câştigător
| pix3L a răspuns:

Pai care e lucrul preferat al prietenei tale, impacheteazal intr-o cutie de cadouri si de acel lucru lipeste-i un bilet in care scrie ca iti ceri sincer scuze pentru ce iai facut si speri ca acel lucru o va face sa nu mai fie suparata pe tine de ex:O bratara de argint cu initiala numelui pe care tu i te adresez dar ca sa para mai surprinsa pune-i cadoul la usa si trimite-i un mesaj pe telefon sa iasa pana la usa si sa se uite in jos (Bafta) Funtahappy

3 răspunsuri:
| somebody121 a răspuns:

Ai putea sa ii faci cadou o poza in care sunteti impreuna

| pisideeA a răspuns:

Cerei skz,, fai un cadou si poartate frumy cu ea

| xdetuckhj a răspuns:

Parerea mea este :
1 ar trebui sa mergeti undeva(ex la un suc) si sa vorbiti deschis despre ce s-a intamplat
2 nu tot timpul cadourile aduc fericirea (gandeste-te la asta )
3 cadou...de ex ia o poza cu voi (mai veche sau care iti place ) si fa un tablou cu acea poza nu costa foarte mult si la mine a functionat
mult succes!