| maximovidiu a întrebat:

am o problema. de ceva timp ma simt foarte abandonat si singur.
De cand m-am despartit de iubita mea si m-am certat cu cel mai bun prieten parca ceva s-a distrus in mine, am inpresia ca toti ma evita ca ma neglijeaza ca vor sa stea departe de mine cu toate ca nu este asa am prieten comunic cu ei, le pasa de mine dar nu stiu ma simt tot singur straight face
Pana si pe mess, pe un joc online dau de diferite persoane chiar daca nu ma cunosc si am inpresia ca ma i-au la misto straight face
Ce... dracu se intampla!?

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

E normal, stai linistit. Se intampla asta pentru ca pentru tine, ei erau lumea ta. Daca ai ramas fara ei, ai ramas intr-un pustiu, singur, cu un peisaj dezolant. Oamenii din jur iti par straine, desi ei vor sa iti fie prieteni, pentru ca tu te-ai concentrat atat de mult pe cei doi incat ai uitat de ceilalti. Acum e timpul sa revii, sa comunici cu cat mai multi oameni, cu foarte multi oameni, si sa alegi dintre acestia cativa pe care sa ii ai aproape. Se intampla tuturor asta, e de bine, inseamna ca intr-adevar ai onoare, ca prieten, ai fost dedicat amicului tau, iar ca iubit, ai fost implicat 100%. In felul asta stii sigur ca ai facut tot ce puteai face sa ii tii aproape, nu s-a putut, esti suparat, dar o sa-ti treaca. Fii barbat, fii vesel, atrage oamenii in jurul tau, studiaza-i si alege-i.

1 răspuns:
| Danieladaniiii a răspuns:

In primul rand incearca sa te calmezi. Probabil de cand te-ai indepartat si te-ai certat cu iubita ta si cu prietenul tau probabil ca ti-ai schimbat putin comportamentul, esti mai stresat, nervos iar cei din jurul tau te evita din cauza asta. Incearca sa te calmezi si impaca-te cu prietenul tau, daca sunteti cei mai buni prieteni. prietenia rezista la orice... si pe cei de pe jocurile online, cei ce nu te cunosc, ignora-i, daca ei nu te cunosc, nu au dreptul sa te judece chiar daca fac asta ca sa para ei mai " cool". Deci eu cred ca asa ar fi mai bine. Funda?