anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema eu sunt sasaita si urasc asta. Nu stiu ce sa fac unii spun ca e frumos, iar altii isi bat joc si ma iau la misto. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Glamour612 a răspuns:

Mie mi-ar plăcea să fiu sâsâită. big grin Dacă pe tine te deranjează asta, încearcă să faci exerciții de dicție. Dacă nu te deranjează, rămâi așa cum ești, iar atunci când cineva te ia la mișto, nu te supăra. Fă și tu glume pe seama asta și dă-le de înțeles că îți place. Pronunță un cuvânt care scoate în evidență „problema" ta și râzi și tu. Nu e nici un defect să fii sâsâit. Mi se pare chiar un atu. big grin

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Nu ii mai asculta pe cei care rad de tine. Mie mi-ar placea sa fiu sasaita sau raraita. Ar fi amuzant

| Liviu a răspuns:

Mna ce vorbesti mei,mie imi plac fetele care vorbesc asa big grin sasaite, sau raraitebig grin sunt asa dragute, vaii nu iti poti da seama, mai ales daca sunt si ceva mai plinutebig grin uff, deja ma indragostesc laughing

| VladGH a răspuns:

Daca pentru tine nu este o problema nu te descuraja, incearca sa eviti nesimtitii care isi bat joc, aia sunt niste oameni care nu isi dau seama de ce rid.

| voineapaula a răspuns:

Lucreaza foarte mult la aceasta problema, si eu am fost sasaita (imi placea).

| xPiccolo a răspuns:

Si mie mi-ar placea sa fiu sasaithee hee
Cat despre aia care fac misto... da-i in pana ta laughing sa rada cat vor.
Fii originala :*!