| ஐAdeஐ a întrebat:

am o problema nasoala...
m-am obisnuit sa imi rod unghiile de cand cu tezele si stresul de cls a 5-a acum is cls a 6-a si desi stiu ca nu ii bine tot o fac cum as putea sa nu mai imi rod unghiile?
va rog sa imid ati rasp rapidepuppy dog eyes:O3
mrs de rasp:*:*
daca rasp voastre ma ajuta dau si fundita; x

Răspuns Câştigător
| RoxAnana a răspuns:

1) da-le cu ceva picant

2) vezi ca este la farmacie un lac cu gust oribil pentru asa ceva pupici:*:*

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Pai o metoda foarte buna este sa rogi cei mai buni prieteni si parintii sa iti dea peste mana [bineinteles incet]sau de fiecare data cand iti vine sa rozi unghiile sa iti duci mainile la spate sau sa iei un pix in mana si sa scrii ceva sau baga-le in buzunar.Bafta!

| Deny93 a răspuns:

Poi uite ce am faqut eu, stiu ca poate o sa ti se para o nebunie dar nu stiu la mine a mers: pentru ca si eu imi rodeam unghiile intr-o zi m-am gandit sa imi dau cu arei iute sau usturoi pe la degete! si asa vreo 3-4 zile.pana m-am obisnuit sa nu le mai bag in gura, si in prima zi le-am bagat sh ma usturat limba de la ardei si asa m-am invatat minte:Xlove struck. sper sa te ajute:*:*

| TwEEty_9286 a răspuns:

Ai putea sa le dai cu la/oja pentru ca ele sunt toxice si te vei abtine de la rosul unghiilor.
p. s. :asa a facut o prietena si a scapat repede de la acest obicei.pa pa*

| Angelsergiuboy a răspuns:

Manusi

sau nu-ti lasi unghii mari

| optimistul a răspuns:

Dati cu ceva usturat din lac pe unghi sau cu ardei iar cand vrei sa ti le rozi te ustara succes

| Destrox a răspuns:

Cumparati niste guma ca sa mesteci si nu iti mai vine sa rozi unghiile
Sau cand vezi ca iti cresc taiele
Si eu am avut problema asta si asa am scapat de ea