anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, am o problema, stiu ca este mult de citit dar, cine are chef sa citeasca, sa ma ajute.
Eu cu un prieten din clasele mici, acum am ajuns in clase diferite, si la inceputul anului, ne-am combinat, apoi eu m-am despartit de el...pe atunci nu am stiut dc... iar acum, mi-am dat seama, imi era teama ca daca vom intra mai profund in aceea relatie, prietenia noastra nu ar mai fi la fel niciodata. Dupa toate astea s-a cam distantiat de mine. Iar eu m-am indragostit de el, acum, atunci doar imi placea asa un pic.Chiar din clasele mici aveam noi o atractie, ca si acum.Si am pus pe prietenelele mele sa vb cu el in numele meu. Apoi o prietena a scris un mesaj, pentru el din partea mea. A fost ok, nu prea am vrut dar no.Si acum in 2 feb. a fost ziua lui asa ca i-am scris la multi ani pe mess si i-am trimis 3 felicitari de la felicitari.ro,si am dat sa-mi trimita cand este deschisa, dar a trecut mult.si nici un semn de viata.Acum ce sa fac?
daca ceva nu ati inteles intrebatima si va raspund.Mersi pentru cei care o sa imi scrie. Pusz :*

Răspuns Câştigător
| andreutza99 a răspuns:

Si mie imi place de un baiat si asa a facut si el mi-a spus la multi ani pe messs si mi-a trimis feliciitari iar eu nu i le-am trimis pentru ca astept sa imi spuna ca ma place big grin el este mai timid? daca da inseamna ca asteapta sa ii zici ca il placi mult noroc!:*

4 răspunsuri:
| mirssu a răspuns:

Cel mai bine e sa astepti. poate ca daca nu ti-a raspuns la mesaje este un semn ca tine la tinehappysi nu are cum sa-ti spuna asta, poate nu are curaj

| Alleee18 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vb deschis cu el.mergeti la o plimbare. daca sunteti, sau ma rog erati, prieteni foarte buni sunt sigura ca nu te va refuza.si incearca sa ii explici totul asa cum ne ai explicat si noua.sunt sigura ca va intelege si ca, daca el inca tine la tine o sa fie de acord sa va impacati.si apropo, sa nu aduci in discutie fetele pe care le ai pus tu sa vb in locul tau.bft.sper sa reusesti sa va impacati:*.

| kathyangel a răspuns:

Mersi mult,:* love struck

| Flyn a răspuns:

Poate ca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, nu stiu. ori vrea sa te puna pe jar si sa il cauti... dar iti dau un sfat:cauta'l! nu mai astepta ca iti spun eu...nu e bine.succes:X:*