| galusca a întrebat:

am si eu nevoie de ajutorul vostru. in curand va veni ziua mea de nastere si vreau sa imi invit doar prieteni foarte apropiati. pritre acesti prieteni este si un baiat pe care mama mea nu il place. mama nu stie ca noi suntem prieteni. Eu cu mama acestui baiat ma inteleg foarte bine, dar mamele noastre nu se cunosc si din aceasta cauza mama nu ma lasa sa vorbesc cu ea. Eu am fost la ziua lui, dar acum mama nu o sa ma lasa sa il invit. Nu stiu ce sa fac pentru ac eu vreau. Ziua mea va fi la un restaurant. Mentionez ca baiatul a venit anul acesta la mine in clas apentru ca era la alta. daca il invit imi este teama ca mama lui sa nu vorbeasca cu mama si sa ii zica ca si el a fost invitat la ziua mea. ce trebuie sa fac? mama nu este de acord cu el sub nicio forma. Dar e cel mai bun prieten al meu, nu stiu ce s afac pentru ca imi doresc ca si el sa fie alaturi de mine atunci, mama nu cred ca o sa vina si ea la restaurant. imi puteti da un sfat? ce, cum sa fac?

1 răspuns:
| onasis1961 a răspuns:

Cred ca cel mai bine, ar fi sa o convigi pe mama ta, ca respectivul e baiat de incredere. Daca te ai pe bune cu tatal tau explica-i lui si automat mama ta nu se va mai opune!