Stiu cum e am o verisoara mai mica, mama ce fana infocata e a hanei montana tricou genti cate prostii, si cand vine la mine da ea pe disney chanel si aflu de ce e asa fana, ca e intr-un filmulet disney, comedie mai exact, dar ca si cantareata nu e asa vestita dupa mine si daca ai observat e doar idolul fetelor pana in 14 ani, dar asta nu e tot in clasa la mine deci intra 8 sa ai cateva colege fane hana montana )) deja..., si nu numai hana montana si aproape la toate personajele diseny una are in camera ei o gramada de postere pe pereti cu asta deci din tot ce am vazut nici eu nu inteleg la ce se uita astia dar nha ce sa le faci
Mie imi place putin hannah montana si ce daca? Te intereseaza? Fiecare cu gusturile lui! Daca tie tiar placea de cineva caruia multor nu le place tu ce ai zice? Mie nu imi place hannah montana ci miley cyrus pentru ca imi place cum joaca in seriale si cum canta! Mare Branza!
Acelasi lucru ma intrebam si eu: Ce vad ei atat de interesant la ea? Mie nici nu-mi place...si nici pe,, celebrul " si adoratul Justin Bieber nu-l prea agreez.
Am vazut din intamplare un serial cu Hannah Montana in care se tot smiorcaia tipa asta pe-acolo. In plus, ei fac bani doar pentru ca suntem noi,, destepti" si-i adoram atat.
Sa ai o zi buna!
Sa-mi bag **** in hana montana da nici de asta nu-i buna mi se face scarba cand o vad asa proasta
Asa e. Fetele astea mici[sau mai mari] sunt chiar innebunite dupa ea... pentru. ca pare foarte draguta cu parul ala blond, cu rochite roz si mai stiu eu ce... mie chiar nu`mi place de ea, peste tot tricouri, baloane acadele, papusi cu ea. sau fete disperate " sint cel mai mare fan al lui hanna montana" .
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: